ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΕΣ

Πρωτιές για Αγγέλη, Λαδοπούλου στο Μέτσοβο

Πρωτιές για Αγγέλη, Λαδοπούλου στο Μέτσοβο

Πρωτιές για τον Απόστολο Αγγέλη στους Άνδρες και την Παρασκευή Λαδοπούλου στις γυναίκες, στο απόλυτα πετυχημένο Κύπελλο Ελλάδος Δρόμων Αντοχής που έγινε στο Μέτσοβο.

Σε ανοιξιάτικες χιονοδρομικές συνθήκες οι αθλητές των μεγάλων αποστάσεων αγωνίστηκαν για πρώτη φορά την φετινή περίοδο, με πλήθος κόσμου να παρακολουθεί την προσπάθεια περίπου 100 αθλητών όλων των κατηγοριών, στο Χιονοδρομικό κέντρο Ανηλίου.

Στις κατηγορίες Παίδων και Κορασίδων και στο αγώνισμα των 3 χλμ. τα χρυσά μετάλλια κέρδισαν οι Νίκος Κουσουρέτας και Ελίζα Αναστασιάδου. Στο αγώνισμα του 1,5 χλμ. οι Γιώργος Αναστασιάδης και Ελευθερία Σαρακίνη ήταν οι νικητές των κατηγοριών Παμπαίδων και Παγκορασίδων αντίστοιχα.

Διεθνές Κύπελλο στο Καϊμακτσαλάν

• Μεθαύριο Παρασκευή (25/03) θα ξεκινήσει ο διεθνής αγώνας Κύπελλο Ελλάδος Αλπικών, Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων (F.I.S.), το οποίο θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (26/03).

Οι αγώνες θα γίνουν στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρρας Καϊμακτσαλάν (Μετερίζι), υπό την αιγίδα της Ελληνικής (ΕΟΧΑ) και της Διεθνούς Ομοσπονδίας (FIS) και διοργανωτές συλλόγους τους ΣΧΟ Έσπερο Καλαμαριάς και ΟΧ Έδεσσας. Έφορος του αγώνα είναι ο Θανάσης Σαμαρινός και έφορος πίστας ο Σταμάτης Κάτσικας.

• Επίσης το Σαββατοκύριακο (26-27/03) ο ΕΟΣ Μετσόβου θα διοργανώσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμων Αντοχής με την ονομασία ΠΑΧ ΑΓΕΝ-ΠΚ και 1ο ΚΕ ΠΑΜ-ΠΑΓ.

TAGS ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ