ΕΛΛΑΔΑ

Προθεσμία να απολογηθούν πήραν οι τέσσερις συλληφθέντες για το επεισόδιο οπαδικής βίας, ο Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπισή τους

Επεισόδια κατά την προσαγωγή των συλληφθέντων για τη συμπλοκή οπαδών
Επεισόδια κατά την προσαγωγή των συλληφθέντων για τη συμπλοκή οπαδών PRINT SCREEN

Προθεσμία για να απολογηθούν την Μ. Τετάρτη (12/4) ζήτησαν μέσω του δικηγόρου τους, Αλέξη Κούγια, οι τέσσερις συλληφθέντες για το επεισόδιο οπαδικής βίας που σημειώθηκε στα Ιωάννινα. Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο 30χρονος τραυματίας.

Προθεσμία για το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης (12/4) για να απολογηθούν στις ανακριτικές αρχές έλαβαν οι τέσσερις από τους συλληφθέντες για το επεισόδιο οπαδικής βίας που σημειώθηκε την Παρασκευή (7/4) στα Ιωάννινα, σύμφωνα με το NEWS247.

Σύμφωνα με το Epiruspost.gr, μετά τις παραιτήσεις δικηγόρων των Ιωαννίνων από την ποινική υπεράσπιση, ο Αλέξης Κούγιας ήταν αυτός που ήρθε που στην πόλη προκειμένου να αναλάβει τους δύο κατηγορούμενους που είναι αντιμέτωποι με βαρύ κατηγορητήριο.

Ο ίδιος ζήτησε την προθεσμία από τον ανακριτή ώστε να μελετήσει την δικογραφία και να συντάξει τα υπομνήματα απολογίας, αίτημα που έγινε αποδεκτό. Σε δηλώσεις που έκανε, χαρακτήρισε "σημαντικό" το υλικό που υπάρχει από κάμερες ασφαλείας καθώς εκτιμά ότι θα διαφωτίσει τις πραγματικές συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η άγρια συμπλοκή.

Ισχυρίστηκε ότι το αυτοκίνητο των οπαδών του ΠΑΣ ήταν αυτό που κυνηγούσε τα άλλα οχήματα στα οποία επέβαιναν οπαδοί του Ολυμπιακού.

Ανέφερε ότι ο χάρτης των οπαδών στα γήπεδα έχει αλλάξει καθώς έχουν εισέλθει στις τάξεις τους κακοποιά στοιχεία και πρόσθεσε ότι δεν θεωρεί οπαδούς αυτούς που πηγαίνουν στα γήπεδα για να βρίζουν ή για να προκαλούν επεισόδια.

Τέλος εξέφρασε τις ευχές του στον 30χρονο που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σημειώνεται ότι ο κ. Κούγιας ανέφερε ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από την οικογένεια δύο συλληφθέντων που τυγχάνουν αδέρφια και αφού έκανε την δική του έρευνα αποφάσισε να τους αναλάβει.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι τέσσερις ημεδαποί οπαδοί του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ, επιβαίνοντες σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, ακινητοποιήθηκαν από τους επτά υπόλοιπους κατηγορούμενους και οπαδούς του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, που επέβαιναν σε τρία συνολικά Ι.Χ. αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή μεταξύ τους.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, 3 αυτοκίνητα κλείνουν το δρόμο σε ένα άλλο όχημα. Οι επιβαίνοντες σε αυτά βγαίνουν έξω και επιτίθενται στα 4 άτομα που ήταν στο αυτοκίνητο που ακινητοποιήθηκε. Αφού τους ξυλοκόπησαν τράπηκαν σε φυγή.

Πηγή: NEWS247

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΟΠΑΔΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ