ΙΠΠΑΣΙΑ

Πρωταγωνίστρια η Ελλάδα στο Bojourishte με έξι μετάλλια!

Πρωταγωνίστρια η Ελλάδα στο Bojourishte με έξι μετάλλια!

Μεγάλη πρωταγωνίστρια αναδείχθηκε η Ελλάδα και στο διεθνή αγώνα CSI2*-W υπερπήδησης εμποδίων στο Bojourishte της Βουλγαρίας το περασμένο τριήμερο. Έξι μετάλλια για την χώρα μας.

Μεγάλη πρωταγωνίστρια αναδείχθηκε η Ελλάδα και στο διεθνή αγώνα CSI2*-W υπερπήδησης εμποδίων στο Bojourishte της Βουλγαρίας το περασμένο τριήμερο. Οι Έλληνες αθλητές κατάφεραν κατακτήσουν έξι μετάλλια, ένα χρυσό, δύο ασημένια και τρία χάλκινα και να πραγματοποιήσουν πολύ καλές εμφανίσεις.

Στο σημαντικότερο αγώνισμα Grand Prix ύψους 1.40 – 1.60μ. την δεύτερη θέση, πίσω από τον Ρουμάνο Andrea Herk με τον Idarquithago, κατέλαβε ο 3ος φετινός Πρωταθλητής Ενηλίκων, Αλέξανδρος Φουρλής με τον Grandeur με διπλή άπταιστη διαδρομή και χρόνο 34,17.

Σε αγώνισμα ύψους 1.45μ. την 3η θέση κατέκτησε η Μαρία Παπουρδάνου με τον Unique des Rhodes, ενώ νικήτρια σε αγώνισμα ύψους 1.30-1.35μ. αναδείχθηκε η Κατερίνα Doubodel με την Fleur. Μία ακόμη 2η θέση πήρε σε αγώνισμα ύψους 1.25μ. η Νικολίνα Μακαρώνα με την Arc de Triomphe, ενώ δύο χάλκινα μετάλλια σε αγωνίσματα ύψους 1.25-1.30μ. και 1.30-1.35μ. κέρδισε η φετινή 2η Πρωταθλήτρια Εφήβων, Σελήνη Ποππ με την Arabella.

Θέσεις μέσα στις εξάδες των κατηγοριών του διεθνή αγώνα κέρδισαν ακόμη με πολύ καλές επιδόσεις ο Αντώνης Αντωνίου και η Αγγέλικα Καρακασίλη. Στους αντίστοιχους εθνικούς αγώνες εμποδίων του Bojourishte πολύ καλή παρουσία είχαν τέσσερις αμαζόνες, η Χριστίνα Ορφανού, η Χριστίνα Κωνσταντίνου, η Σεμέλη Ποππ και η Εβελίνα Βόγλη.

TAGS ΙΠΠΑΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ