ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προσλαμβάνει δειγματολήπτες ο ΕΟΚΑΝ για περισσότερους ελέγχους

Προσλαμβάνει δειγματολήπτες ο ΕΟΚΑΝ για περισσότερους ελέγχους

Ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ ανακοίνωσε τη προκήρυξη 64 θέσεων νέων δειγματοληπτών με στόχο τη διεύρυνση των ελέγχων.

Ένα πάγιο αίτημα του αθλητικού κινήματος στη χώρα μας παίρνει σάρκα και οστά. Ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ ανακοίνωσε τη προκήρυξη 64 θέσεων νέων δειγματοληπτών.

Ο στόχος της διοίκησης του Οργανισμού είναι η διεύρυνση των ελέγχων όχι μόνο των προγραμματισμένων (εντός διοργανώσεων και αγώνων), αλλά και των αιφνίδιων.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: "Ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ, μεγαλώνει, στελεχώνεται και ενισχύεται με ανθρώπινο δυναμικό στον πλέον νευραλγικό τομέα του, στο τμήμα ελέγχου αθλητών, το οποίο είναι και το πλέον σημαντικό του Οργανισμού.

Όπως κατ’ επανάληψη έχει δηλώσει ο Διοικητής του Ε.Ο.ΚΑ.Ν. Δρ Γρηγόρης Λέων, ένας από τους βασικούς και άμεσους στόχους για το 2022 είναι και ο πολλαπλασιασμός των ελέγχων και των δειγματοληψιών, όχι μόνο των προγραμματισμένων (εντός διοργανώσεων και αγώνων), αλλά και των αιφνίδιων (out of competition).

Στο πλαίσιο αυτό ο Ε.Ο.ΚΑ.Ν. προκηρύσσει 64 θέσεις νέων δειγματοληπτών Δειγματοληπτών-Υπευθύνων Ελέγχου Ντόπινγκ και Βοηθών Ελέγχου Ντόπινγκ) για άνδρες και γυναίκες, σε όλη την Ελλάδα.

Τα προσόντα που πρέπει να διαθέτουν οι ενδιαφερόμενοι, τα υποχρεωτικά αλλά και προαιρετικά έγγραφα που πρέπει να προσκομίσουν, η σχετική αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία εκπαίδευσης, οι προς πλήρωση θέσεις ανά Περιφέρεια και ανά ιδιότητα για άνδρες και γυναίκες, η εκπαιδευτική διαδικασία που θα ακολουθηθεί, ο τρόπος αξιολόγησης των υποψηφίων, αλλά και όλες οι λεπτομέρειες της προκήρυξης, βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Ε.Ο.ΚΑ.Ν. στο ακόλουθο link: https://eokan.gr/deltiotypou/16

Καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση των δικαιολογητικών από τους υποψήφιους, είτε ταχυδρομικώς (Κλειστό Κολυμβητήριο ΟΑΚΑ, Λεωφόρος Ολυμπιονίκη Σπύρου Λούη, Πύλη Δ, Μαρούσι 15123), είτε με email ([email protected]) , είναι η 29η Δεκεμβρίου 2021".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ