ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Τέσσερις ρωσικές ομάδες μπάντι σχημάτισαν το "Ζ"

Πόλεμος στην Ουκρανία: Τέσσερις ρωσικές ομάδες μπάντι σχημάτισαν το "Ζ"
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ

Παίκτες από τέσσερις ρωσικές ομάδες μπάντι σχημάτισαν το "Ζ" πριν από τις μεταξύ τους αναμετρήσεις θέλοντας να στείλουν μήνυμα στήριξης στη Ρωσία για την εισβολή στην Ουκρανία.

Τη στήριξή τους στην εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία έδειξαν αθλητές τεσσάρων ομάδων μπάντι * σχηματίζοντας το "Ζ".

Φυσικά, πρόκειται για το γράμμα το οποίο συναντάμε στα άρματα μάχης των Ρώσων και ουσιαστικά προέρχεται από το "za podebu" που σημαίνει "με τη νίκη".

Οι ομάδες που προχώρησαν σε αυτή την ενέργεια ήταν οι Σκα Νεφτιαμίκ, Ντινάμο Μόσχας, Βόντνικ και Κούζμπας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στη συγκεκριμένη πράξη δεν συμμετείχαν όλοι οι αθλητές αφού υπήρξαν και κάποιοι που διαχώρισαν τη θέση τους.

Να αναφέρουμε ότι η Ρωσία θα διοργάνωνε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα μπάντι στα τέλη του μήνα, αλλά μετά την εισβολή στην Ουκρανία υπήρξαν αντιδράσεις από πολλές χώρες όπως η Σουηδία και η Φινλανδία.

*Το μπάντι είναι ένα άθλημα που έχει αρκετά κοινά με το χόκεϊ. Παίζεται στον πάγο με εξοπλισμό ίδιο, αλλά με αρκετές διαφορές. Οι διαστάσεις είναι μεγαλύτερες, αγωνίζονται έντεκα εναντίον έντεκα, για τον αγώνα χρησιμοποιούν μπαλάκι (σαν εκείνο του χόκεϊ επί χόρτου) και όχι πακ, ενώ τα τέρματα είναι μεγαλύτερα.

TAGS ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ