ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ δώρισαν ένα εκατομμύριο λίρες για τα παιδιά

Former soccer player David Beckham, left, and designer Victoria Beckham pose for photographers upon arrival at the The Fashion Awards 2018 in central London, Monday, Dec. 10, 2018. (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)
Former soccer player David Beckham, left, and designer Victoria Beckham pose for photographers upon arrival at the The Fashion Awards 2018 in central London, Monday, Dec. 10, 2018. (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP) JOEL C RYAN/INVISION/AP

Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ προσέφεραν ένα εκατομμύριο λίρες για τα παιδιά που πλήττονται από την εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία.

Την απόφαση να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν το έργο της UNICEF για την υποστήριξη των παιδιών στην Ουκρανία πήρε το ζεύγος Μπέκαμ.

Τόσο ο Ντέιβιντ, όσο και η Βικτόρια με προσωπικές τους τοποθετήσεις προσπαθούν να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο να συνδράμει σε αυτόν τον σκοπό.

Ωστόσο, δεν έμειναν εκεί. Σύμφωνα με δημοσίευμα το ζεύγος δώρισε ένα εκατομμύριο λίρες για αυτό τον σκοπό θέλοντας να δείξει έτσι την έμπρακτη υποστήριξή του.

TAGS ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ