ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Εννιά Ρώσοι Ολυμπιονίκες στη φιέστα του Πούτιν με το "Ζ" στα μπουφάν τους

Ο Εβγκένι Ρίλοφ με μάσκα γάτας στην απονομή του χρυσού μεταλλίου
Ο Εβγκένι Ρίλοφ με μάσκα γάτας στην απονομή του χρυσού μεταλλίου 2021 JAE C. HONG/ASSOCIATED PRESS

Ο Βλάντιμιρ Πούτιν στο πλαίσιο της προπαγάνδας του έχει βάλει για τα καλά και τον αθλητισμό στο παιχνίδι με εννιά Ρώσους Ολυμπιονίκες να βρίσκονται στη φιέστα του φορώντας το "Ζ" στα μπουφάν τους.

Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία συνεχίζεται και το ίδιο η προπαγάνδα που τον συνοδεύει. Μάλιστα, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο αθλητισμός από αυτήν.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Βλάντιμιρ Πούτιν διοργάνωσε φιέστα για την επέτειο της εισβολής στην Κριμαία και σε αυτήν βρέθηκαν εννιά Ρώσοι Ολυμπιονίκες οι οποίοι είχαν στα μπουφάν τους το "Ζ" που συνδέεται με την επίθεση στην Ουκρανία.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Αλεξάντερ Μπολσούνοφ (σκι), Αρίνα και Ντίνα Αβερίνα (ρυθμική γυμναστική), Βικτόρια Λιστούνοβα (ενόργανη γυμναστική), Εβγκενία Ταράσοβα και Νικίτα Κατσαλάποβ, Βικτόρια Σινίτσινα, (καλλιτεχνικό πατινάζ), Εβγκένι Ρίλοβ και Βλάντιμιρ Μορόζοβ (κολύμβηση).

Οι φωτογραφίες που υπάρχουν από αυτούς από την εκδήλωση αναμένεται να τους φέρουν έξτρα μπελάδες από τις Ομοσπονδίες τους οι οποίες θα τους καλέσουν σε απολογία. Την ίδια ώρα χορηγοί τους αποσύρουν τις συμφωνίες τους μαζί του.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Εβγκένι Ρίλοβ που είδε την Speedo να σταματά τη συνεργασία της μαζί του.

Δείτε την σχετική φωτογραφία εδώ.

TAGS ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ