ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ

Πετρούνιας σε Μιλλούση: "Πίστευα πως δεν θα χτυπήσει δυνατά η καρδιά μου, αλλά έκανα λάθος"

Ο Λευτέρης Πετρούνιας με τη Βασιλική Μιλλούση στον γάμο τους
Ο Λευτέρης Πετρούνιας με τη Βασιλική Μιλλούση στον γάμο τους PHOTO CREDITS: INSTAGRAM / ELEFTHERIOS_PETROUNIAS

Ο Λευτέρης Πετρούνιας με μια συγκινητική του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μίλησε για τα συναισθήματα που ένιωσε στον γάμο του με τη Βασιλική Μιλλούση, ενώ ευχαρίστησε όσους πήγαν στην τελετή.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τη Βασιλική Μιλλούση το προηγούμενο Σάββατο (25/09), εκπληρώνοντας ένα ακόμα όνειρό τους.

Ο Έλληνας "Μίδας των κρίκων", ο οποίος έχει κατακτήσει στην καριά του μεταξύ άλλων ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες, μίλησε για το "χτυποκάρδι" που ένιωσε για μια από τις πιο όμορφες στιγμές που πέρασε με τη συζυγό του, ευχαριστώντας παράλληλα όσους βρέθηκαν στην τελετή και ομόρφυναν τη στιγμή τους.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Πετρούνιας στην ανάρτησή του στο Instagram: "Πίστευα πως δεν θα χτυπήσει δυνατά η καρδιά μου αλλά έκανα λάθος .

Δεν θα γινόταν να νιώσω αλλιώς γιατί ήταν μια από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής μου με μια πανέμορφη νύφη και δύο αγγελούδια δίπλα μου ! Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας αλλά και τους καλεσμένους μας που έκαναν πιο όμορφο το βράδυ μας!".

TAGS ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ