ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΟΛΥΜΠ. ΑΓΩΝΕΣ

Πεκίνο 2022: Ο Πούτιν έμοιαζε να κοιμάται όταν μπήκε στο γήπεδο η αποστολή της Ουκρανίας

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων 2022 στη "Φωλιά του Πουλιού", Πεκίνο | Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022
Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων 2022 στη "Φωλιά του Πουλιού", Πεκίνο | Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022 © 2022 ALEXEI DRUZHININ/ASSOCIATED PRESS

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν έμοιαζε να... νυστάζει παρακολουθώντας την είσοδο της ουκρανικής αποστολής στη "Φωλιά του Πουλιού" για την τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων 2022.

Οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες στο Πεκίνο άνοιξαν αυλαία την ώρα που ακούγονται τύμπανα πολέμου μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.

Ο πρόεδρος της πρώτης, Βλαντίμιρ Πούτιν, βρέθηκε στα επίσημα της "Φωλιάς του Πουλιού" για να παρακολουθήσει την τελετή έναρξης και μεταξύ άλλων την παρέλαση των αποστολών των χωρών που συμμετέχουν σε αυτήν τη σπουδαία γιορτή.

Όταν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο η αποστολή της Ουκρανίας, ο Ρώσος πρόεδρος (ο οποίος αψήφισε και τους κανονισμούς για μάσκα) απαθανατίστηκε από τον τηλεοπτικό φακό σε μία στάση στην οποία έμοιαζε να... κοιμάται, αφού είχε κλειστά μάτια και σταυρωμένα χέρια για μία στιγμή.

Αντιθέτως, έδειχνε σαφώς πιο χαρούμενος όταν εμφανίστηκε η αποστολή των συμπατριωτών του, έστω και ως Ρωσική Ολυμπιακή Επιτροπή, λόγω των τιμωριών της ΔΟΕ για υποθέσεις παράβασης των κανονισμών περί ντόπινγκ.

TAGS ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΟΛΥΜΠ. ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ