ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Παναθηναϊκός: Την προσεχή Τρίτη (6/6) "αποκαλύπτονται" οι μελέτες για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη στον Βοτανικό

Παναθηναϊκός: Την προσεχή Τρίτη (6/6) "αποκαλύπτονται" οι μελέτες για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη στον Βοτανικό
ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Την προσεχή Τρίτη στις 6 Ιουνίου θα γίνει παρουσίαση στο Δημαρχείο της Αθήνας των οριστικών μελετών των εγκαταστάσεων του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση όλων των απαραίτητων διαδικασιών για την υπογραφή της σύμβασης ανάμεσα στον Δήμο Αθηναίων και το ανάδοχο σχήμα -την κοινοπραξία ΑΚΤΩΡ, ΤΕΡΝΑ, Μυτιληναίος- το οποίο θα αναλάβει την κατασκευή του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, πλέον παίρνουν σειρά (και) οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού την ίδια περιοχή.

Όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (2/6) η δημοτική αρχή της Αθήνας, την προσεχή Τρίτη (6/6) στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχιακό Μέγαρο συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των όλων τελικών μελετών των εγκαταστάσεων του Αθλητικού Ομίλου στον Βοτανικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Την Τρίτη 6 Ιουνίου στις 11 το πρωί, σε συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο της Αθήνας θα γίνει η παρουσίαση των οριστικών μελετών των εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, οι οποίες έχουν εγκριθεί από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, στο πλαίσιο της Διπλής Ανάπλασης".

TAGS ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ