ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ "EVA"

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Η επικαιροποιημένη πρόγνωση για την κακοκαιρία EVA στην Αττική

Η έδρα του Παναθηναϊκού
Η έδρα του Παναθηναϊκού INTIME SPORTS

Μέχρι το απόγευμα της Κυριακής (6/11) υπολογίζεται πως θα επηρεαστεί η Αττική από την κακοκαιρία EVA, μια εξέλιξη που πιθανόν θα βοηθήσει στην ομαλή διεξαγωγή του μεγάλου ντέρμπι στη Λεωφόρο μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Η ΕΜΥ έδωσε στη δημοσιότητα το επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο καιρικών φαινομένων.

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, όπως κατέγραψε ο Θοδωρής Κολυδάς στο News24/7, την Κυριακή (06-11-2022) ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλώνονται: α) μέχρι το μεσημέρι στο Ιόνιο, β) μέχρι το απόγευμα στην ηπειρωτική χώρα (πλην της Θράκης), γ) από τις πρωινές ώρες στις Κυκλάδες, τη δυτική Κρήτη και τις Σποράδες και δ) από νωρίς το απόγευμα στην περιοχή Σάμου-Ικαρίας και στα Δωδεκάνησα.

Σημειώνεται ότι τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ιδιαίτερα έντονα στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την ανατολική και νότια Πελοπόννησο και τη δυτική Κρήτη.

Η Αττική θα επηρεαστεί κατά διαστήματα από αργά το βράδυ του Σαββάτου έως νωρίς το απόγευμα της Κυριακής.

Με δεδομένο πως το μεγάλο παιχνίδι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού είναι προγραμματισμένο να αρχίσει στις 19:30, είναι πιθανό ο καιρός να ευνοήσει την χωρίς αντιξοότητες διεξαγωγή του.

TAGS ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ "EVA" ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ