ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παναγιώτης Κελεσίδης: Διασωληνωμένος στο Τζάνειο με κορονοϊό

Ο Παναγιώτης Κελεσίδης
Ο Παναγιώτης Κελεσίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Κελεσίδης εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο το βράδυ της Δευτέρας (29/11) με κορονοϊό, με την κατάστασή του να επιδεινώνεται με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί.

Άσχημα νέα για τον Παναγιώτη Κελεσίδη, ο οποίος δίνει μάχη με τον κορονοϊό. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού νόσησε στην αρχή της προηγούμενης εβδομάδας και τις πρώτες ημέρες ήταν καλά στην υγεία του. Το Σάββατο, ωστόσο παρουσίασε επιδείνωση ξαφνικά και διασωληνώθηκε τη Δευτέρα (29/11) στο Τζάνειο.

Ο Παναγιώτης Κελεσίδης είναι 71 ετών και άρχισε την καριέρα του στον Πανσερραϊκό. Ακολούθησε μία σπουδαία καριέρα με τη φανέλα του Ολυμπιακού από το 1972 έως το 1979, μετρώντας 174 συμμετοχές, ενώ κρέμασε τα γάντια του με τη φανέλα της Προοδευτικής. Παράλληλα, ήταν διεθνής με την Εθνική Ελλάδας.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ