BEACH SOCCER

Παλιοί αστέρες του ποδοσφαίρου μάγεψαν στην Άνδρο

Παλιοί αστέρες του ποδοσφαίρου μάγεψαν στην Άνδρο

Αμανατίδης, Παχατουρίδης, Φρατζέσκος και άλλοι σπουδαίοι πρώην ποδοσφαιριστές έδωσαν το παρών σε τουρνουά Beach Soccer στην Άνδρο.

Άλλο ένα τουρνουά Beach Soccer διοργανώθηκε με επιτυχία και την προσέλευση πολύ κόσμου. Αυτή τη φορά, στην Άνδρο, στην περιοχή Κορθίου και Μπατσή από την Πέμπτη 9 έως και την Κυριακή 12 Αυγούστου, ύστερα από πρωτοβουλία του Αθλητικού Συλλόγου Αστέρα Κορθίου, τοπικών επιχειρηματιών και φορέων καθώς και με την αρωγή της Fast Ferries και της Αγούδιμος Lines.

Η επίλεκτη ομάδα, την οποία απαρτίζουν οι Παχατουρίδης, Φρατζέσκος, Μαραγκός, Σόμμερ, Μπατίστα, Κατεργιαννάκης και Αμανατίδης, συμμετείχε στο 4ήμερο τουρνουά και αγωνίστηκε σε δύο παιχνίδια στην άμμο, ένα απέναντι στον νικητή της διοργάνωσης και άλλο ένα εναντίον της μεικτής ομάδας beach soccer του νησιού της Άνδρου.

Παράλληλα, διοργανώθηκε για πρώτη φορά αγώνας ποδοσφαίρου στην άμμο για μικρές ηλικίες.

Τα νέα παιδιά δοκίμασαν μία νέα εμπειρία από την οποία έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις καθώς το θέαμα που προσφέρει το άθλημα είναι πάντα πλούσιο.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι τα παιδιά που παρευρέθησαν δεν παρέλειψαν να φωτογραφηθούν αλλά και να πάρουν αυτόγραφα από τους άλλοτε αστέρες των γηπέδων.

TAGS BEACH SOCCER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ