ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΟΛΥΜΠ. ΑΓΩΝΕΣ

"Πάγωσαν" τα γεννητικά όργανα Φινλανδού σκιέρ στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες: "Ο πόνος ήταν αφόρητος"

"Πάγωσαν" τα γεννητικά όργανα Φινλανδού σκιέρ στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες: "Ο πόνος ήταν αφόρητος"
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ρέμι Λίντχολμ θα θυμάται για πάντα τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου αφού βίωσε μια ιδιαίτερα δύσκολη εμπειρία.

Πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν για τις συνθήκες στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες που ολοκληρώθηκαν στο Πεκίνο.

Ένας από αυτούς ήταν ο Ρέμι Λίντχολμ. Ο Φινλανδός σκιέρ συμμετείχε στον αγώνα των 50χλμ, ο οποίος τελικά έγινε 30χλμ λόγω του τρομερού ψύχους.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο πέρα από τις χαμηλές θερμοκρασίες υπήρχε και τρομερός άνεμος, κάτι που δημιουργούσε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες για τους σκιέρ και έκανε τους διοργανωτές να μικρύνουν την απόσταση.

Μετά τον τερματισμό τόσο ο Λίντχολμ, όσο και σχεδόν όλοι οι διαγωνιζόμενοι χρειάστηκαν αρκετές ώρες για να επανέλθουν. Ωστόσο ο Φινλανδός αντιμετώπισε ένα ιδιαίτερο πρόβλημα σε ένα συγκεκριμένο μέρος του σώματός του.

"Μπορείτε να μαντέψετε πιο μέρος του σώματός μου ήταν παγωμένο όταν τερμάτισα. Ήταν μία από τις χειρότερες διοργανώσεις στις οποίες συμμετείχα. Έπρεπε να δώσεις μάχη. Όταν τα μέλη του σώματός μου άρχισαν να ζεσταίνονται μετά τον τερματισμό ο πόνος ήταν αφόρητος" ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του.

Ο Απόστολος Αγγελής στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες
Ο Απόστολος Αγγελής στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 20222 AARON FAVILA / AP PHOTO

Στη φωτογραφία από πάνωμπορείτε να διακρίνετε τον Απόστολο Αγγελή, ο οποίος συμμετείχε στον αγώνα με φανερά τα κομμάτια του πάγου στο πρόσωπό του.

Να αναφέρουμε ότι κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και στο παρελθόν στον Φινλανδό, ο οποίος υποστήριξε ότι αυτή τη φορά τα πράγματα ήταν χειρότερα.

TAGS ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΟΛΥΜΠ. ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ