ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οξυγόνο 25.500 ευρώ από τους συνδέσμους

INTIME SPORTS

Ο κόσμος του Ολυμπιακού ενίσχυσε γι' άλλη μια φορά οικονομικά τον Ερασιτέχνη με 25.500 ευρώ. Δείτε τι δηλώνει η διοίκηση και ποιοι βοήθησαν.

Σε μια εποχή δύσκολη οικονομικά για την χώρα μας, όπου εκατομμύρια άνθρωποι δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, έδειξαν γι’ ακόμη μια φορά την μεγάλη τους αγάπη για την ομάδα.

Χιλιάδες φίλαθλοι, από ανεξάρτητους συνδέσμους εντός και εκτός Ελλάδας, συνδέσμους της Θύρας 7 και την ΠΕΦΟ Ηγουμενίτσας, συγκέντρωσαν ένα σημαντικό ποσό για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη.

Συγκεκριμένα, οι φίλοι του Ολυμπιακού μάζεψαν 25.500 ευρώ και τα πρόσφεραν την Πέμπτη στις 15 Σεπτεμβρίου, με τη μορφή της οικονομικής ενίσχυσης στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό.

“Ο κόσμος ήταν και παραμένει το οξυγόνο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι από το υστέρημά τους, σε μία πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία, προσφέρουν τη δυνατότητα στους αθλητές και τις αθλήτριες μας να ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον”, υπογράμμισαν από τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ