ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Τρίαθλο: Τα προεόρτια του τυφώνα έφεραν ατυχήματα

Ολυμπιακοί Αγώνες - Τρίαθλο: Τα προεόρτια του τυφώνα έφεραν ατυχήματα
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ VIDEO

Ο Τυφώνας που αναμένεται να πλήξει το Τόκιο τις επόμενες ώρες δημιούργησε ατυχήματα στο τρίαθλο των γυναικών αφού λόγω της βροχής αρκετές αθλήτριες έπεσαν.

Με το τρίαθλο των γυναικών άνοιξε το αγωνιστικό πρόγραμμα της Τρίτης (27/07) στους Ολυμπιακούς Αγώνες με τους διοργανωτές να αποφασίζουν την κανονική διεξαγωγή του αγωνίσματος παρά τα έντονα καιρικά φαινόμενα που επικρατούν.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα αρκετές αθλήτριες να έχουν πτώσεις (ειδικά στο ποδήλατο) λόγω της έντονης βροχόπτωσης που επικρατούσε.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της Θόρπ η οποία έπεσε με το ποδηλατό της σε μία στροφή και αυτό ουσιαστικά έβαλε τέλος στον αγώνα της.

Υπενθυμίζουμε ότι το Τόκιο θα δεχτεί την επίσκεψη τυφώνα της επόμενες ώρες με έντονες βροχές και τους ανέμους να ξεπερνούν τα 75 χιλιόμετρα την ώρα.

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020 ΤΡΙΑΘΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ