ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Πίνακας των μεταλλίων: Στην 36η θέση η Ελλάδα

Ο Στέφανος Ντούσκος με το χρυσό μετάλλιο των Ολυμπιακών Αγώνων στο μονό σκιφ ανδρών
Ο Στέφανος Ντούσκος με το χρυσό μετάλλιο των Ολυμπιακών Αγώνων στο μονό σκιφ ανδρών EUROKINISSI SPORTS

Η ελληνική παρουσία ολοκληρώθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες με τη χώρα μας να καταλαμβάνει την 36η θέση στον πίνακα των μεταλλίων.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο ολοκληρώθηκαν με τη χώρα μας να προσθέτει ένα ακόμα μετάλλιο στη συνολική της συγκομιδή με το ασημένιο της Εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών.

Συνολικά, η χώρα μας κατέκτησε τέσσερα μετάλλια (δύο χρυσά, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο). Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν ο Στέφανος Ντούσκος στο μονό σκιφ των ανδρών και ο Μίλτος Τεντόγλου στο μήκος, η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών κατέκτησε το μοναδικό ασημένιο και ο Λευτέρης Πετρούνιας στους κρίκους το χάλκινο.

Έτσι, η χώρα μας κατέλαβε την 36η θέση στον πίνακα των μεταλλίων. Η πρώτη πήγε στις ΗΠΑ οι οποίες με το χρυσό στο βόλεϊ πήραν την κορυφή στο φινάλε με 39 χρυσά, δεύτερη η Κίνα και τρίτη με Ιαπωνία.

Δείτε εδώ ολόκληρο τον πίνακα των μεταλλίων.

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ