ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η αγκαλιά και τα συγχαρητήρια του Πετρούνια στον Τεντόγλου και η υπόσχεση για χρυσό στο Παρίσι

Οι Μίλτος Τεντόγλου και Λευτέρης Πετρούνιας κατά την επιστροφή τους στο Ολυμπιακό Χωριό
Οι Μίλτος Τεντόγλου και Λευτέρης Πετρούνιας κατά την επιστροφή τους στο Ολυμπιακό Χωριό FACEBOOK.COM/HELLENICOLYMPICCOMMITTEE

Να αγκαλιάσει και να συγχαρεί τον Μίλτο Τεντόγλου ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε ο Λευτέρης Πετρούνιας μόλις μπήκε στο Ολυμπιακό χωριό. Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης αποθεώθηκε με τη σειρά του από την υπόλοιπη ελληνική αποστολή στο Τόκιο και έδωσε την υπόσχεση για το χρυσό μετάλλιο στο Παρίσι.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους κρίκους, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, προσθέτοντας ένα ακόμα στην ελληνική ομάδα, μετά τα δύο χρυσά του Στέφανου Ντούσκου και του Μίλτου Τεντόγλου.

Ο Μίδας των Κρίκων, αποθεώθηκε κατά την άφιξη του στο Ολυμπιακό Χωριό, ενώ ο πρώτος που πήρε αγκαλιά ήταν ο Μίλτος Τεντόγλου. Εν συνεχεία πήραν σειρά τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής, ενώ έδωσε και λόγο, στον οποίο έδωσε την υπόσχεσή του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ανέφερε στα μέλη της αποστολής τα εξής: "Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, σε όλη την ελληνική αποστολή και ιδιαίτερα στον κύριο Καπράλο, στον αρχηγό μας, στον προπονητή μου και σε όλους εσάς που βρίσκεστε εδώ".

Η σύζυγός του Βασιλική Μιλλούση με μια μικρή παρέμβαση ανέφερε: "Και τη γυναίκα μου ρε (γέλια)". Μετά πήρε και πάλι τον λόγο ο Λευτέρης Πετρούνιας : "Εννοείται και τη γυναίκα μου, με συγχωρείς Βασιλική (γέλια). Το μόνο που έχω να πω είναι ότι είναι ένα μεγάλο κίνητρο να πάρουμε το χρυσό στο Παρίσι".


* O Μίλτος Τεντόγλου και ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι μέλη της Stoiximan Tokyo Team

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ