ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι ελληνικές συμμετοχές της ημέρας (4/8)

Ο Άγγελος Βλαχόπουλος της Ελλάδας σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Ουγγαρία για τη φάση των ομίλων του τουρνουά πόλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020, Τόκιο | Κυριακή 25 Ιουλίου 2021
Ο Άγγελος Βλαχόπουλος της Ελλάδας σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Ουγγαρία για τη φάση των ομίλων του τουρνουά πόλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020, Τόκιο | Κυριακή 25 Ιουλίου 2021 © 2021 MARK HUMPHREY/ASSOCIATED PRESS

Αυτό είναι το σημερινό πρόγραμμα (4/8) των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μη χάσετε λεπτό από τη δράση μέσα από το SPORT24.

Η μεγάλη μάχη της Εθνικής Ελλάδας πόλο ανδρών στον προημιτελικό με το Μαυροβούνιο (09:30) ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών στην 13η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Η "γαλανόλευκη" ομάδα του Θοδωρή Βλάχου, που τερμάτισε στην πρώτη θέση του Α' ομίλου στο τουρνουά υδατοσφαίρισης ανδρών, θέλει να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών, μπαίνοντας στη ζώνη των μεταλλίων, απέναντι σε μία ομάδα που μέσα στο 2021 εξελίχθηκε σε "κακό δαίμονά" της.

Σχεδόν μία ώρα νωρίτερα (08:33), οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής μπαίνουν στην τελική κούρσα μεταλλίων των 470 ανδρών της ιστιοπλοΐας.

Το πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς αγώνες σήμερα (4/8):

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ

Enoshima

  • 470 ανδρών: Κούρσα μεταλλίων (08:33): Παναγιώτης Μάντης/Παύλος Καγιαλής

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Tatsumi Water Polo Centre

  • Προημιτελικοί ανδρών (09:30): Ελλάδα-Μαυροβούνιο

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΝΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΓΙΑΛΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ