ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι ελληνικές συμμετοχές της ημέρας (1/8)

Η μικτή ατομική δεν κατάφερε να κερδίσει τον Κριστιάν Γκολομέεβ, αφού πάντα ήθελε να είναι ο πιο γρήγορος απ' όλους
Η μικτή ατομική δεν κατάφερε να κερδίσει τον Κριστιάν Γκολομέεβ, αφού πάντα ήθελε να είναι ο πιο γρήγορος απ' όλους © ΑΓΓΕΛΟΣ ΖΥΜΑΡΑΣ / AZSPORTSIMAGES.COM

Αυτό είναι το σημερινό πρόγραμμα (1/8) των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μη χάσετε λεπτό από τη δράση μέσα από το SPORT24.

Σε στίβο, κολύμβηση και ιστιοπλοΐα επικεντρώνεται το ενδιαφέρον των ελληνικών συμμετοχών την Κυριακή, 10η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, με την Ελλάδα να διεκδικεί μετάλλια σε δύο αγωνίσματα.

Ο Κρίστιαν Γκολομέεβ συμμετέχει στον τελικό των 50μ. ελεύθερο ανδρών στην κολύμβηση και "βλέπει" μετάλλιο με βάση τις εφετινές επιδόσεις του, αλλά και τις εμφανίσεις του στις προκριματικές σειρές. Στην ιστιοπλοΐα, η Βασιλεία Καραχάλιου συμμετέχει στην κούρσα μεταλλίων του Laser Radial Γυναικών, ενώ οι Ιωάννης Μιτάκης (Finn ανδρών) και Παναγιώτης Μάντης/Παύλος Καγιαλής δίνουν τις δικές τους μάχες στη θάλασσα. Στη σφυροβολία γυναικών, η Σταματία Σκαρβέλη αρχίζει στις 03:10 τον δικό της αγώνα στον προκριματικό γύρο.

Το πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες σήμερα (1/8):

ΣΤΙΒΟΣ

Olympic Stadium

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΓΚΟΛΟΜΕΕΒ ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΣΚΑΡΒΕΛΗ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΤΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΝΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΓΙΑΛΗΣ ΑΙΜΙΛΙΑ ΤΣΟΥΛΦΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ΣΠΑΝΑΚΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ