NFL

Ο Τομ Μπρέιντι γίνεται αναλυτής του FOX Sports με μυθικό δεκαετές συμβόλαιο

Ο Τομ Μπρέιντι με την φανέλα των Μπάκανιρς
Ο Τομ Μπρέιντι με την φανέλα των Μπάκανιρς 2021 AP PHOTO/STEVE LUCIANO, FILE

Ο Τομ Μπρέιντι μόλις κρεμάσει τα παπούτσιά του θα γίνει κεντρικός αναλυτής του FOX Sports υπογράφοντας δεκαετές συμβόλαιο λαμβάνοντας 19 εκατομμύρια ευρώ τη σεζόν.

Ο Τομ Μπρέιντι είχε ανακοινώσει την απόσυρσή του από τη δράση στα τέλη Ιανουαρίου, ωστόσο σχεδόν δύο μήνες μετά γνωστοποίησε πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα των Μπάκανιρς.

Ωστόσο, ο θρύλος του american football σχεδιάζει ήδη τη ζωή του μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους. Συγκεκριμένα, το FOX Sports ανακοίνωσε πως ο Μπρέιντι θα γίνει ο κεντρικός αναλυτής του δικτύου, αμέσως μετά το τέλος της καριέρας του.

Το ποσό που θα παίρνει; Αστρονομικό. Συγκεκριμένα, ο 44χρονος κουόρτερμπακ υπέγραψε δεκαετές συμβόλαιο με το FOX Sports και θα λαμβάνει τη σεζόν περίπου 19 εκατομμύρια ευρώ.

"Είμαστε χαρούμενοι να ανακοινώσουμε πως μετά την καριέρα του, ο επτά φορές πρωταθλητής Super Bowl, Τομ Μπρέιντι θα είναι μαζί μας στο FOX Sports, ως κύριος αναλυτής. Σε αυτή την πολυετή συνεργασία, δεν θα περιγράφει μόνο τα μεγαλύτερα παιχνίδια του NFL, αλλά θα είναι και ο πρεσβευτής μας" δήλωσε μεταξύ άλλων ο CEO του FOX, Λάχλαν Μέρντοχ.

Ο Μπρέιντι είναι ο απόλυτος GOAT του NFL, ενώ θεωρείται ο... Μάικλ Τζόρνταν του αμερικανικού football. Τελευταίο πρωτάθλημα κέρδισε το 2021 με τους Μπάκανιρς επικρατώντας τους Νιού Ίνγκλαντ Πάτριοτς, με τους οποίους πανηγύρισε τα έξι από τα επτά πρωταθλήματα της καριέρας του.

TAGS NFL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ