SPECIAL OLYMPICS

Ο Στίβι Γουόντερ στην Αθήνα!

Musician Stevie Wonder performs during the first of two 25th Anniversary Rock & Roll Hall of Fame concerts in New York October 29, 2009.  REUTERS/Lucas Jackson (UNITED STATES ENTERTAINMENT)
Musician Stevie Wonder performs during the first of two 25th Anniversary Rock & Roll Hall of Fame concerts in New York October 29, 2009. REUTERS/Lucas Jackson (UNITED STATES ENTERTAINMENT) REUTERS

Ο Αμερικάνος καλλιτέχνης Στίβι Γουόντερ θα τραγουδήσει και θα παίξει πιάνο στην τελετή έναρξης των Special Olympics στις 25 του μήνα.

Ο μοναδικός Στίβι Γουόντερ ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της οργανωτικής επιτροπής των Special Olympics.

Ο Αμερικάνος καλλιτέχνης θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στη χώρα μας, θα παίξει πιάνο και θα ερμηνεύσει ορισμένες από τις πολλές επιτυχίες του στην τελετή έναρξης στις 25 Ιουνίου.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός. Ο γνωστός χορογράφος αποκάλυψε ότι "το Ταξίδι του Οδυσσέα" είναι το θέμα της τελετής έναρξης και η "ιστορία του παιδιού από την αρχαιότητα έως σήμερα" το θέμα της τελετής λήξης.

Η Άλκηστη Πρωτοψάλτη και ο τενόρος Βιτόριο Γκριγκόλο θα ερμηνεύσουν τον ύμνο της διοργάνωσης σε σύνθεση και στίχους του Στέφανου Κορκολή.

TAGS SPECIAL OLYMPICS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ