ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ

Ο πατέρας του Άλκη για τους δολοφόνους: "Λυπάμαι που δεν τον γνώρισαν από κοντά, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα"

Ο πατέρας του Άλκη για τους δολοφόνους: "Λυπάμαι που δεν τον γνώρισαν από κοντά, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα"
INTIME SPORTS

Ο πατέρας του δολοφονημένου Άλκη, Άρης Καμπανός, βρέθηκε στο φιλικό της Καβάλας με τη Δόξα Δράμας στη μνήμη του γιου του και είπε λόγια που συγκίνησαν τους φιλάθλους και όχι μόνο, στέλνοντας μήνυμα ενότητας που αφορά ακόμα και τους δράστες.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου Άλκη, που δολοφονήθηκε ύστερα από ενέδρα κακοποιών στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκε στην Καβάλα όπου η τοπική ομάδα αντιμετώπισε τη Δόξα Δράμας σε φιλικό παιχνίδι στη μνήμη του 19χρονου παιδιού.

Ο Άρης Καμπανός δέχθηκε συλλυπητήρια από τους παρευρισκομένους και έκανε δηλώσεις πριν από τον αγώνα, στέλνοντας μήνυμα ενότητας, ακόμα και σε αυτούς που οφείλεται ο θάνατος του γιου του.

"Συλλυπητήρια που δεν γνώρισαν από κοντά τον Άλκη. Ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά", είπε μεταξύ άλλων, κρατώντας τη φωτογραφία του γιου του.

Πριν από τον αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, ενώ οι φίλαθλοι φώναξαν συνθήματα για τον Άλκη. Ο επιλογή των ομάδων για το φιλικό είναι συμβολική, αφού πρόκειται για δύο συλλόγους με αθλητική αντιπαλότητα, όντες σε γειτονικούς νομούς.

"Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που παρευρίσκεται σε αυτό το γεγονός, ώστε να νιώσω ότι η θυσία του Άλκη αποτελεί ένα γεγονός ξημερώματος μιας νέας Ελλάδας προς το καλύτερο. Να μονιάσουμε, να βλέπουμε αγώνες με ευγενή άμιλλα μες στο γήπεδο από τους ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι να χειροκροτούν ανεξαρτήτως ομάδας ή αποτελέσματος όλους τους παίκτες. Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές του αθλήματος, εμείς συμμετέχουμε για να τους δώσουμε κουράγιο. Ξεκίνησα με λόγια και τώρα κάνω πράξεις. Θα παλέψω όσο μπορώ, όσο κρατούν οι δυνάμεις μου γι' αυτό. Ας είναι η θυσία του γιου μου να είναι γεγονός ένωσης και όχι διχασμού. Φτάνουν πια οι εμφύλιοι", κατέληξε ο πατέρας του Άλκη.

TAGS ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ ΚΑΒΑΛΑ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ