ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο ΠΑΟΔΑΠ ανακοίνωσε δύο αγώνες δρόμου

KALLITHEA RUN 2019 (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) Eurokinissi Sports

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής ανακοίνωσε τη διεξαγωγή δύο αγώνων δρόμου μέσα στο 2020.

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής ενημέρωσε με κάθε επισημότητα για τη διεξαγωγή δύο αγώνων δρόμου μέσα στο έτος, με τον πρώτο να γίνεται στον Μάιο και τον δεύτερο τον Σεπτέμβριο.

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής (Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.), ανακοινώνει την διεξαγωγή δύο αγώνων δρόμου:

1. Στις 3 Μαΐου 2020, ημέρα Κυριακή και πρωϊνές ώρες, θα πραγματοποιηθεί ο 7ος Δρόμος Ζωής Δήμου Αγίας Παρασκευής “ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ – 2020”. Ο αγώνας θα διεξαχθεί με την συνδρομή του “Αθλητικού Σωματείου Αγίας Παρασκευής” (ΑΣΑΠ), την υποστήριξη του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ανατολικής Αττικής και της Ομάδας Αθλητών Μαραθωνίου Αθηνών “O.R.A.M.A.”.

2. Στις 26 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Σάββατο και απογευματινές-βραδινές ώρες, θα πραγματοποιηθεί ο 1ος νυχτερινός αγώνας “AGIA PAPASKEVI NIGHT RUN 2020 – ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ”, σε συνδιοργάνωση με το “Αθλητικό Σωματείο Αγίας Παρασκευής” (Α.Σ.Α.Π.). Οι λεπτομέρειες της διεξαγωγής των αγώνων αυτών, θα κοινοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ

Σπυρίδων Χρ. Παπασπύρος”.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ