ΕΛΛΑΔΑ

Ο ΛΕΞ στο ΟΑΚΑ Complex: Η συναυλία που θα σαρώσει τον Ιούνιο μόλις ανακοινώθηκε

EUROKINISSI

Ο ΛΕΞ θέλει να γράψει ιστορία με τη συναυλία του στο ΟΑΚΑ τον Ιούνιο – Ο ίδιος, μέσα από story στο Instagram, έδωσε το link για τα εισιτήρια, με τους θαυμαστές του να περιμένουν ήδη στις διαδικτυακές ουρές προκειμένου να εξασφαλίσουν τη θέση τους στη συναυλία.

Ο ΛΕΞ μόλις ανακοίνωσε τη συναυλία που θα προκαλέσει “σεισμό” στο ελληνικό μουσικό στερέωμα! Στις 28 Ιουνίου, ο αγαπημένος ράπερ θα ανέβει στη σκηνή του ΟΑΚΑ Complex, και δεν μιλάμε απλώς για μια συναυλία, αλλά για μια βραδιά που μπορεί να ξεπεράσει τις 100.000 θεατές, σπάζοντας κάθε ρεκόρ προσέλευσης και γράφοντας ιστορία.

Ο ίδιος, μέσα από story στο Instagram, έδωσε το link για τα εισιτήρια, με τους θαυμαστές του να περιμένουν ήδη στις διαδικτυακές ουρές προκειμένου να εξασφαλίσουν τη θέση τους για αυτή την εκρηκτική βραδιά.

Λεξ – Η φωνή που αντηχεί βαθιά στη νέα γενιά

Μετά την τεράστια επιτυχία που έκανε με τον τέταρτο προσωπικό του δίσκο, που έγινε χρυσός μέσα σε μια μόλις εβδομάδας, ο Λεξ δεν μας άφησε να ηρεμήσουμε. “Άδειασε” το προφίλ του στο Instagram και πόσταρε τη χρυσή ημερομηνία 28.06.2025.

Ο ΛΕΞ δεν είναι απλώς ένας ράπερ. Είναι μια φωνή της εποχής μας, που αντηχεί βαθιά στη νέα γενιά και διαμορφώνει μια νέα, μοναδική πολιτιστική ταυτότητα.

Link Προπώλησης εδώ

Πηγή: NEWS247.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ