ΕΛΛΑΔΑ

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής, Γιώργος Ζαγκλιβέρης δίνει μάχη με σπάνια μορφή καρκίνου

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής, Γιώργος Ζαγκλιβέρης δίνει μάχη με σπάνια μορφή καρκίνου
Ο Γιώργος Ζαγκλιβέρης δίνει μάχη για τη ζωή του PRINT SCREEN: INSTAGRAM / ZAGKLIVERHS

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής, Γιώργος Ζαγκλιβέρης, δίνει μάχη για τη ζωή του με μια σπάνια μορφή καρκίνου, ενώ ο κόσμος έδειξε έμπρακτα ότι τον στηρίζει.

Ο 30χρονος Γιώργος Ζαγκλιβέρης με καταγωγή από τις Σέρρες δίνει μάχη με την υγεία του, καθώς πάσχει από Λέμφωμα Burkitt (σπάνια μορφή καρκίνου), που ξεκινά από εξειδικευμένα κύτταρα του ανοσοποιητικού που ονομάζονται Β κύτταρα.

Χαρακτηρίζεται από μια γενετική αλλαγή που ονομάζεται μετατόπιση που περιλαμβάνει το γονίδιο MYC. Αυτή η γενετική αλλαγή επιτρέπει στα καρκινικά κύτταρα να διαιρούνται και να δημιουργούν νέα καρκινικά κύτταρα πολύ γρήγορα.

Η οικογένεια του 30χρονου ποδοσφαιριστή έκανε έκκληση για να μαζευτεί ένα ποσό που θα καλύψει τις ανάγκες για την περιπέτεια της υγείας του. Μια μέρα μετά το ποσό αυτό μαζεύτηκε και ανέβηκε ένα post στον λογαριασμό του Γιώργου που ευχαριστεί όλο τον κόσμο που τον βοήθησε και ζητά να μη στείλουν (προς το παρόν) άλλα χρήματα, καθώς καλύφθηκαν οι ανάγκες που έχει προς το παρόν.

"Δεν ξέρω πως να σας ευχαριστήσω για την άμεση ανταπόκριση που δείξατε στην έκκλησή μου για οικονομική βοήθεια!!! Με τη δική σας βοήθεια οι ανάγκες προς το παρόν καλύφθηκαν και γι' αυτό θα σας παρακαλέσω να μη συνεχίσεται να μου στέλεντε άλλα χρήματα!! Να σας έχει όλους ο Θεός καλά!! Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι από τα βάθη της καρδιάς μου!!!", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ζαγκλιβέρης στη νέα ανάρτησή του.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ