ΟΠΑΔΙΚΗ ΒΙΑ

Ο 23χρονος που συνελήφθη στο ντέρμπι της Τούμπας ήταν ο πρώτος που πιάστηκε με το σύστημα καμερών

Ο 23χρονος που συνελήφθη στο ντέρμπι της Τούμπας ήταν ο πρώτος που πιάστηκε με το σύστημα καμερών
Οπαδοί ΠΑΟΚ INTIME

Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 23χρονου στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Μάλιστα πρόκειται για την πρώτη σύλληψη με το σύστημα καμερών.

Οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους προχώρησαν σε σύλληψη 23χρονου οπαδού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό για την πυροδότηση δύο κροτίδων και ρίψη μιας εξ αυτών εντός του αγωνιστικού χώρου, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η συγκεκριμένη σύλληψη είναι η πρώτη που έγινε με χρήση βιντεοληπτικού υλικού από το κλειστό κύκλωμα επιτήρησης του γηπέδου, το οποίο πρέπει να έχουν όλα τα γήπεδα της Stoiximan Super League σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς. Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης σε δηλώσεις του είχε τονίσει ότι η ρίψη κροτίδας τιμωρείται με εξάμηνη φυλάκιση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας: "Συνελήφθη 23χρονος για πυροδότηση δύο κροτίδων και ρίψη μίας εξ αυτών εντός του αγωνιστικού χώρου κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα.

Η ενδελεχής έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς και η αξιοποίηση των στοιχείων που προέκυψαν από το βιντεοληπτικό υλικό από το κλειστό κύκλωμα επιτήρησης του γηπέδου, οδήγησε στην ταυτοποίηση και σύλληψη ατόμου, που προέβη σε πυροδότηση δύο κροτίδων και ρίψη μίας εξ αυτών εντός του αγωνιστικού χώρου κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα την 18-02-2024.

Πρόκειται για 23χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί φωτοβολίδων και της αθλητικής νομοθεσίας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα".

TAGS ΟΠΑΔΙΚΗ ΒΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ