ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Νίκος Τσουμάνης: "Πάω μια βόλτα" ήταν τα τελευταία του λόγια προς τη σύντροφό του

Λουλούδια στο αυτοκίνητο όπου βρέθηκε νεκρός ο Νίκος Τσουμάνης στη Νέα Κρήνη | Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021
Λουλούδια στο αυτοκίνητο όπου βρέθηκε νεκρός ο Νίκος Τσουμάνης στη Νέα Κρήνη | Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021 INTIME SPORTS

Τις τελευταίες ώρες του Νίκου Τσουμάνη που βρέθηκε νεκρός στη Θεσσαλονίκη περιγράφει φίλος του. Απο τις 8 το βράδυ της Δευτέρας τον αναζητούσε η σύντροφός του. Τι λέει ο γενικός διευθυντής του Μακεδονικού.

"Είπε στην κοπέλα του ότι θα βγει μια βόλτα και τελικά τον βρήκαν νεκρό". Με αυτά τα λόγια περιγράφει τις τελευταίες ώρες του Νίκου Τσουμάνη, ο φίλος του και εργοδότης της συντρόφου του ποδοσφαιριστή, Σταύρος Ραλλάκης.

Η μαρτυρία του Σταύρου Ραλλάκη στο thesstoday.gr για τον 31χρονο ποδοσφαιριστή, με καταγωγή από την Ηγουμενίτσα, συγκλονίζει.

Όπως εξηγεί, το τελευταίο διάστημα είχε μια αποχή από το ποδόσφαιρο λόγω τραυματισμών, «τον είχε “πάρει” πολύ από “κάτω”». Σύμφωνα με τον ίδιο, "ακούω διάφορα για τον θάνατό του, ούτε καν ξέραμε εμείς, ότι μπορεί να χρωστάει χρήματα. Έδειχνε σημάδια κατάθλιψης, ήταν πολύ στεναχωρημένος και είχε απλανές βλέμμα. Ήταν ένα ωραίο παλικάρι που όλοι τον συμπαθούσαν, αλλά ήταν τρομερά κλειστός άνθρωπος".

Ο Σταύρος Ραλλάκης περιγράφει τις τελευταίες ώρες του ποδοσφαιριστή, αναφέροντας πως η σύντροφός του τον έψαχνε από την Δευτέρα, αφού ανησύχησε όταν η ώρα κυλούσε αλλά εκείνος δεν γυρνούσε. "Η κοπέλα του τον αναζητούσε από χθες, 8 το απόγευμα έφυγε από το σπίτι, είπε ότι θα πάει μια βόλτα και ότι θα γυρίσει. Επειδή υπάρχει η απαγόρευση κυκλοφορίας, η κοπέλα του τον έπαιρνε τηλέφωνο, χωρίς ωστόσο να απαντήσει, οπότε ανησύχησε και δήλωσε την εξαφάνισή του στην Ελληνική Αστυνομία. Τελικά τον βρήκαν 8 το πρωί νεκρό μέσα στο όχημά του".

"Δεν είχε δείξει κάτι με την συμπεριφορά του"

Από την πλευρά του, συγκλονισμένος δηλώνει στο Thesstoday.gr, με τον ξαφνικό θάνατο του γνωστού ποδοσφαιριστή, ο Γενικός Διευθυντής του Μακεδονικού, Γιώργος Παυλάκος.

Ο κύριος Παυλάκος αναφέρει πως ήταν συμπαίκτες το 2008 στον Μακεδονικό, και είχε περίπου ένα μήνα που γύρισε ξανά στην ομάδα. «Πριν από ένα μήνα τον πήρα τηλέφωνο και ξεκινήσαμε πάλι τη συνεργασία. Δεν είχε δείξει κάτι με τη συμπεριφορά του. Μέχρι να ενσωματωθεί στην ομάδα, έκανε ατομική προπόνηση αλλά δεν μας είχε δείξει ή αναφέρει κάτι. Σήμερα μάθαμε τα κακά μαντάτα».

Ο Νίκος Τσουμάνης βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του τις πρωινές ώρες της Τρίτης, έξω από μαρίνα στην Καλαμαριά.

Ο αθλητής βρέθηκε νεκρός με μία αυτοσχέδια διπλή θηλιά στον λαιμό, αποτελούμενη απο 4 "tie wrap", που προκάλεσε τον ασφυκτικό θάνατό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχουν προκύψει μέχρι στιγμής ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας και έτσι την προανάκριση την έχει αναλάβει το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, με μεγαλύτερη πιθανότητα την αυτοχειρία. Πρόκειται για μέθοδο που την έχουν δει ξανά οι Αρχές αφού στην ουσία δεν υπάρχει γυρισμός αν η θηλιά στο "tie wrap" σφίξει. Βεβαίως περισσότερα θα αναμένουν οι Αρχές από το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής.

Από την έως τώρα έρευνα των Αρχών προκύπτει, πως ο 31χρονος το τελευταίο χρονικό διάστημα αντιμετώπιζε έντονα προβλήματα οικονομικής και επαγγελματικής φύσεως.

TAGS ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΑΡΗΣ ΞΑΝΘΗ ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ