NFL

NFL: Ο Γκρονκόφσκι είπε "I'm back" για να ξαναπαίξει με τον Μπρέιντι

New England Patriots tight end Rob Gronkowski (87) celebrates with Tom Brady (12) after the two connected for a touchdown during the second half of an NFL football game against the New York Jets Sunday, Oct. 15, 2017, in East Rutherford, N.J. (AP Photo/Bill Kostroun)
New England Patriots tight end Rob Gronkowski (87) celebrates with Tom Brady (12) after the two connected for a touchdown during the second half of an NFL football game against the New York Jets Sunday, Oct. 15, 2017, in East Rutherford, N.J. (AP Photo/Bill Kostroun) AP

Ο Ρομπ Γκρονκόφσκι πήρε την απόφαση να πει το δικό του "I'm back" για να ξαναπαίξει δίπλα στον Τομ Μπρέιντι.

Ένα χρόνο μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του από την δράση, ο Ρομπ Γκρονκόφσκι έγινε... Μάικλ Τζόρνταν, λέγοντας το δικό του "I'm back" στην δράση. Ένας εκ των κορυφαίων tight end της ιστορίας ανακοίνωσε πέρσι την αποχώρησή του από την δράση επειδή οι συνεχείς τραυματισμοί και τα προβλήματα υγείας τον είχαν επηρεάσει σημαντικά, έμεινε ένα χρόνο μακριά απ' όλα, για να αποφασίσει πως ήρθε η ώρα να επιστρέψει στην δράση.

Ο λόγος βέβαια δεν είναι μόνο ότι του έλειψαν οι αγώνες, αλλά κι η δυνατότητα να ξαναπαίξει δίπλα στον Τομ Μπρέιντι. Γι αυτό, όταν ενημέρωσε τους Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς για την απόφασή του, κατέστησε σαφές πως θα γυρίσει στην δράση αποκλειστικά και μόνο για να αγωνιστεί στην ίδια ομάδα με τον επί σειράς ετών συμπαίκτη του. Όπερ και σημαίνει για λογαριασμό τον Τάμπα Μπέι Μπάκανιρς. Έτσι κι έγινε, με τις δύο ομάδες να έρχονται σε συμφωνία για ανταλλαγή (οι Πάτριοτς διατηρούσαν τα δικαιώματά του για ακόμη ένα χρόνο, αφού το συμβόλαιό του συνέχισε να "τρέχει").

Η ουσία δεν αλλάζει: η είδηση προκάλεσε σοκ σε όλους στο NFL, που βλέπουν το δίδυμο που κατέκτησε τρεις φορές το Super Bowl μέσα σε οκτώ χρόνια να επανενώνεται και να ετοιμάζεται για -τουλάχιστον- ακόμη μία σεζόν.

AP Photo/Bill Kostroun

TAGS NFL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ