NFL

NFL: Νεκρός ο Τζέιλον Φέργκιουσον, επαγγελματίας παίκτης του αμερικάνικου ποδοσφαίρου

NFL: Νεκρός ο Τζέιλον Φέργκιουσον, επαγγελματίας παίκτης του αμερικάνικου ποδοσφαίρου
AP PHOTO/GAIL BURTON

Ο αμερικανικός αθλητισμός θρηνεί την απώλεια του 26χρονου Τζέιλον Φέργκιουσον, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός το βράδυ της Τρίτης. Έπαιζε αμερικάνικο ποδόσφαιρο και ανήκε στους Ρέιβενς της Βαλτιμόρης.

Σοκ προκάλεσε στον κόσμο του NFL, αλλά και του αμερικανικού αθλητισμού γενικότερα η είδηση πως απεβίωσε ο 26χρονος Τζέιλον Φέργκιουσον.

"Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και στους φίλους του Τζέιλον, θρηνώντας μιας ζωή που χάθηκε τόσο σύντομα", ανέφερε η ανακοίνωση των Μπάλτιμορ Ρέιβενς, στους οποίους ανήκε ο (πάντα χαμογελαστός) νεαρός outside linebacker με τα 38 παιχνίδια κατά τη διετή επαγγελματική πορεία του στο επαγγελματικό πρωτάθλημα αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Η τοπική Αστυνομία της Βαλτιμόρης ενημέρωσε επί του γεγονότος πως το βράδυ της Τρίτης στις 23:30 δέχθηκε μια τηλεφωνική κλήση για την παρουσία ενός νεκρού σε μπλοκ της λεωφόρου Ίλτσεστερ. Εκ των υστέρων επιβεβαιώθηκαν τα στοιχεία της ταυτότητάς της σορού, η οποία ανήκει στον Suck Daddy, όπως τον αποκαλούσαν από το κολέγιο χάρη στις ικανότητές του στην άμυνα. Τα αίτια του θανάτου του Φέργκιουσον δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμα.

TAGS NFL ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ