ΠΑΟΚ

Νέα Τούμπα και Καυτανζόγλειο στο επίκεντρο της συνάντησης Αυγενάκη και Αντωνίου

Νέα Τούμπα και Καυτανζόγλειο στο επίκεντρο της συνάντησης Αυγενάκη και Αντωνίου

Ο Λευτέρης Αυγενάκης συναντήθηκε με την επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου, με την κατασκευή της Νέας Τούμπας και την αναβάθμιση του Καυτανζόγλειου Σταδίου να αποτελούν βασικά θέματα συζήτησης.

Συνάντηση εργασίας στο Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη με την επικεφαλής, Μαρία Αντωνίου, είχε ο Λευτέρης Αυγενάκης στο πλαίσιο περιοδείας του στη Βόρεια Ελλάδα.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν πολλά θέματα που αφορούν εγκαταστάσεις στην περιοχή. Φυσικά από μία τέτοια συζήτησε δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και το θέμα της Νέας Τούμπας. Σύμφωνα με τα όσα συζητήθηκαν το project προχωρά με γοργούς ρυθμούς και σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα που έχουν συμφωνηθεί.

Την ίδια ώρα έγινε αναφορά και στην αναβάθμιση του Καυτανζόγλειου Σταδίου με τις δύο πλευρές να τονίζουν τα βήματα προόδου που έχουν γίνει για τη βελτίωση και τη συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε και το άθλημα της Ιππασίας και το ενδιαφέρον που υπάρχει από Ομίλους, συλλόγους αλλά και ιδιώτες επενδυτές να αναπτυχθεί περαιτέρω. Άλλωστε, η αθλητική, θεραπευτική και ελεύθερη ιππασία αλλά και ο τομέας του ιππο-τουρισμού κερδίζουν συνεχώς έδαφος.

Η κουβέντα με τον Υφυπουργό επεκτάθηκε και σε αθλητικές δραστηριότητες και διοργανώσεις, που λαμβάνουν χώρα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Από την πλευρά της κυρίας Αντωνίου τέθηκε το θέμα του Ναυταθλητικού Κέντρου Καστοριάς και πιο συγκεκριμένα της δημιουργίας ενός σύγχρονου κέντρου, με την κατάλληλη διαμόρφωση χώρων και υποδομών, αντάξιου των ομίλων της περιοχής και των διακρίσεων που έχουν επιφέρει.

Από την πλευρά του ο κ. Αυγενάκης αγκάλιασε τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά ότι η βελτίωση των εγκαταστάσεων του Ναυταθλητικού Κέντρου θα πρέπει να γίνει στα πρότυπα διεθνών κέντρων και να φιλοξενεί μεγάλες διοργανώσεις.

Η Μαρία Αντωνίου και ο Λευτέρης Αυγενάκης έδωσαν ραντεβού στο 8ο Rally Greece Offroad, που θα διεξαχθεί στη Δυτική Μακεδονία, το διάστημα 12-15 Νοεμβρίου 2020, με έδρα το Άργος Ορεστικό.

Μάλιστα, η Διεθνής Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA) αποδέχθηκε το αίτημα της Οργανωτικής Επιτροπής, ώστε να αξιολογηθεί ο επερχόμενος αγώνας ως «Υποψήφιος για το 2021 FIA European Baja Cup». Η εξέλιξη αυτή πολύ πιθανό να σηματοδοτήσει το 2021 ως τη χρονιά, που η Ελλάδα θα επιστρέψει με αγώνα σε επίσημο ημερολόγιο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.

TAGS ΠΑΟΚ ΙΠΠΑΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ