NBA FINALS 2022

NBA Finals με αναγνώστες, Mapei και πάρα πολύ ποπ-κορν

NBA Finals με αναγνώστες, Mapei και πάρα πολύ ποπ-κορν

Τελικός NBA χωρίς ποπ-κορν γίνεται; Δεν γίνεται. Η Mapei φρόντισε ώστε το SPORT24 και οι 30 αναγνώστες του να δουν το ματς των Γουόριορς με τους Σέλτικς με... πλεόνασμα ειδών "πρώτης ανάγκης".

Το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη για την παρακολούθηση του Game 1 των NBA Finals 2022 ήταν η ανάγκη που ένιωσε το SPORT24 για να έρθει ακόμη πιο κοντά με τους αναγνώστες του. Να τους γνωρίσει, να περάσει δέκα ώρες μαζί τους, να μιλήσει για μπάσκετ, για αθλητισμό, να παίξει, να γελάσει, να φάει και να πιει. Ακόμη και να κοντραριστεί για τον GOAT, για την κορυφαία πεντάδα, για το ταβάνι του Αντετοκούνμπο και για ό,τι μπορεί να βάλει ο νους.

Για να περάσουμε, όμως, μια υπέροχη βραδιά από τις 21:00 της Πέμπτης 2 Ιουνίου μέχρι τις 07:00 της Παρασκευής 3 Ιουνίου, χρειαζόμασταν και καλούς συμπαίκτες. Σαν την Mapei, που για ακόμα μία φορά στάθηκε στο πλευρό μας ώστε να γίνουν οι σκέψεις μας πράξη. Για να διοργανωθεί μία τέλεια μπασκετική βραδιά για 30 αναγνώστες και φίλους του SPORT24 στην καρδιά της Μακεδονίας.

Από το τέλος της Game Night μέχρι το τζάμπολ του αγώνα Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς - Μπόστον Σέλτικς, μεσολάβησε αρκετός χρόνος ώστε να πάρουμε όλοι τις θέσεις μας μπροστά από δύο γιγαντιαίες οθόνες. Βρήκαμε το σημείο μας, γεμίσαμε τα ποτήρια μας, πρώτα όμως γεμίσαμε τα μπολ μας με φρέσκο ποπ-κορν. Η Mapei είχε φροντίσει και για τα μπολ και για τα ποπ-κορν, τα οποία καταναλώθηκαν σαν... φρούτα σε αυτό το τρίωρο του αγώνα, μέχρι να σηκωθεί ο ήλιος και να μας βρει ευτυχισμένους.

NBA Finals με αναγνώστες, Mapei και πάρα πολύ ποπ-κορν

Για εμάς στο SPORT24, για εμάς στην 24MEDIA, το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη δεν ήταν ένα ταξίδι δουλειάς. Ήταν μια εμπειρία που ζήσαμε με τους φίλους μας, με τους αναγνώστες μας, με τους συνεργάτες μας. Και η Mapei ήταν μέρος και ήταν και σημαντικό μάλιστα σε αυτό το εγχείρημα που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Το γεγονός ότι το Game 1 των NBA Finals 2022 εξελίχθηκε σε ντέρμπι, με τους Σέλτικς να γυρίζουν τούμπα το ματς από το -15 και με επί μέρους 40-16 στην τέταρτη περίοδο να κάνουν το μπρέικ στη σειρά, βοήθησε την βραδιά να γίνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσα. Φτιάξαμε το δικό μας "γήπεδο", έστω και με καναπέδες, καταναλώσαμε πολύ ποπ-κορν και πλέον περιμένουμε την επόμενη ευκαιρία ώστε να χτίσουμε κάτι ακόμη μεγαλύτερο, να προσφέρουμε στους εαυτούς μας και στους αναγνώστες μας μία ακόμη πιο εντυπωσιακή εμπειρία παρακολούθησης ενός αγώνα.

NBA Finals με αναγνώστες, Mapei και πάρα πολύ ποπ-κορν

Φυσικά πάντα μαζί με την Mapei, τον ιταλικό και παγκόσμιο κολοσσό δομικών υλικών που προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε από το υπόγειο μέχρι την ταράτσα του σπιτιού σας. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS NBA FINALS 2022 NBA FINALS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ