ΑΓΓΛΙΑ

Μπέκαμ: Διαρρήκτης εισέβαλε σπίτι του, ενώ ο σταρ, η γυναίκα του και η κόρη τους βρίσκονταν σε άλλο όροφο

Οι Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ
Οι Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ 2018 JOEL C RYAN/AP IMAGES

Το σπίτι της οικογένειας Μπέκαμ στο Δυτικό Λονδίνο παραβιάστηκε, ενώ ο Ντέιβιντ η Βικτόρια και η 10χρονη κόρη τους Χάρπερ, βρισκόντουσαν στο σπίτι αλλά σε άλλο όροφο, δίχως να καταλάβουν τη διάρρηξη.

Ένα τραγικό συμβάν συνέβη στην οικογένεια Μπέκαμ, καθώς διαρρήκτες εισέβαλαν στο πολυτελές σπίτι της οικογένειας στο Δυτικό Λονδίνο, όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ.

Ο διαρρήκτης μπήκε στην κρεβατοκάμαρα του τελευταίου ορόφου, ενώ ο Μπέκαμ, η σύζυγός του και η 10χρονη κόρη τους Χάρπερ βρίσκονταν σε άλλο όροφο, χωρίς να πάρουν είδηση.

Η διάρρηξη δεν έγινε αντιληπτή μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν και ο 17χρονος γιος του Μπέκαμ, Κρουζ, επέστρεψε από νυχτερινή έξοδο. Ο μασκοφόρος διαρρήκτης είχε ήδη διαφύγει με αντικείμενα αξίας χιλιάδων λιρών.

Μια πηγή κοντά στην οικογένεια μίλησε στη Sun και ανέφερε: "Δυστυχώς η οικογένεια ήταν τα θύματα κάποιων αρκετά επαγγελματιών κλεφτών που δρούσαν στην περιοχή. Ευτυχώς οι εγκληματίες έφτασαν μέχρι το ένα υπνοδωμάτιο πριν τρέξουν τρέχοντας".

Τα μέλη της οικογένειας αναστατώθηκαν από τη συγκεκριμένη διάρρηξη, αλλά ευτυχώς κανένας δεν έπαθε τίποτα σοβαρό. Οι δράστες απέσπασαν από το σπίτι με ακριβά ρούχα, κοσμήματα και ηλεκτρικές συσκευές αλλά δεν έψαξαν για περαιτέρω αντικείμενα και αποχώρησαν.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ