ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπακογιάννης στην κοπή πίτας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού: "Το νέο γήπεδο θα είναι το καλύτερο στην Ελλάδα"

Ο Κώστας Μπακογιάννης στην κοπή πίτας του Ερασιτέχνη
Ο Κώστας Μπακογιάννης στην κοπή πίτας του Ερασιτέχνη INTIME

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, παρευρέθηκε στην κοπή πίτας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού κι αναφερόμενος στο νέο γήπεδο της ομάδας στο Βοτανικό τόνισε πως θα είναι το καλύτερο στην Ελλάδα.

Τη Δευτέρα (13/2) πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό μαγαζί δίπλα στη Λεωφόρο η κοπή πίτας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης κι όταν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη τον κάλεσε στο βήμα πήρε τον λόγο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως θα είναι το καλύτερο στην Ελλάδα.

"Δεν έχω ίχνος αντικειμενικότητας όταν μιλάω για τον Παναθηναϊκό. Ούτε προσποιούμαι, θεωρώ άλλωστε ότι δεν χρειάζεται να μπαίνεις στον κόπο. Αθήνα=Παναθηναϊκός, Παναθηναϊκός=Αθήνα, είναι τόσο απλό.

Δεν θα πω για τη Διπλή Ανάπλαση, δεν θα πω για τη νέα αρένα του Παναθηναϊκού, το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα. Ούτε θα πω για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη που είναι πρότυπες, ένα κόσμημα".

Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού. Περάσαμε από συμπληγάδες, αλλά είμαστε εδώ και στέκουμε όρθιοι και δικαιούμαστε να είμαστε αισιόδοξοι".

Το φλουρί της πρώτης πίτας έπεσε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και κάποιοι από τους παρευρισκόμενους φώναζαν "άντε και το πρωτάθλημα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΔΙΠΛΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ