ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Μητσοτάκης: "Ο Παναθηναϊκός αποκτά το γήπεδο που του αξίζει"

Μητσοτάκης: "Ο Παναθηναϊκός αποκτά το γήπεδο που του αξίζει"
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης INTIME

Στην Κυψέλη βρέθηκε το Σάββατο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, οκτώ ημέρες πριν τη διεξαγωγή των εκλογών της 21ης Μαΐου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, παρουσία του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε μια προεκλογική βόλτα στην Κυψέλη, στην οποία έδωσε το παρόν και ο Δημάρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, και ένα από τα ζητήματα που έθιξε στην ομιλία του ήταν και το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το τριφύλλι θα αποκτήσει το γήπεδο που του αξίζει.

"Και, βέβαια, δεν μπορώ να μην πω, κ. Δήμαρχε, μια κουβέντα για το άλλο μεγάλο έργο το οποίο γίνεται εδώ λίγο πιο μακριά -και αυτή ήταν μια δέσμευσή μας. Ναι, ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει επιτέλους το γήπεδο που του αξίζει.

Με σημαντική χρηματοδότηση από το κράτος, με στήριξη από την Περιφέρεια, με στήριξη από τον Δήμο. Οι μπουλντόζες έχουν ήδη μπει και αυτό είναι ένα σημαντικότατο έργο, όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό, ένα σημαντικότατο έργο ανάπλασης για όλη την πόλη της Αθήνας", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Έλληνας πρωθυπουργός.

Πηγή: News247

TAGS ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ