STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Μητσοτάκης: "Η πολιτεία λύνει όλα τα θέματα χωροταξίας για το γήπεδο του ΠΑΟΚ, θα μπορεί να φτιάξει νέο γήπεδο και ο Άρης"

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομίλια του στην 85η ΔΕΘ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομίλια του στην 85η ΔΕΘ PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομίλια του στην 85η ΔΕΘ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο γηπεδικό ζήτημα του ΠΑΟΚ αλλά και του Άρη.

Ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ομίλια του στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ζήτημα της κατασκευής νέων γηπέδων για τον ΠΑΟΚ και τον Άρη.

Σύμφωνα με το News247.gr, ο πρωθυπουργός τόνισε στην ομιλία του ότι η πολιτεία έχει λύσει όλα τα προβλήματα για τα θέματα χωροταξίας και χρήσης γης, ενώ υπάρχει πρόβλεψη για τη διπλή ανάπλαση γηπέδου Άρη στην Πυλαία και πάρκου στη Χαριλάου.

Συγκεκριμένα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε για τα γήπεδα των δύο ομάδων: "Ξεκινούν άμεσα οι μελέτες για την επέκταση του μέτρο και στη δυτική πόλη. Το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ αναμένει από τον επενδυτή να ξεκινήσει αφού η πολιτεία λύνει όλα τα θέματα της χωροταξίας και της χρήσης γης και ο Άρης θα μπορέσει να φτιάξει το νέο του γήπεδο".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ