ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Μιχάλης Κατσούρης: Ελεύθερος ο 35χρονος για το μαχαίρι με το DNA, αλλά κρατείται για τα επεισόδια στον Βόλο

Μιχάλης Κατσούρης: Ελεύθερος ο 35χρονος για το μαχαίρι με το DNA, αλλά κρατείται για τα επεισόδια στον Βόλο
Ελληνική Αστυνομία

Ο 35χρονος Έλληνας κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη κρατείται για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ωστόσο είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για όσα συνέβησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε ο 35χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τα επεισόδια που συνέβησαν το καλοκαίρι στη Νέα Φιλαδέλφεια με αποτέλεσμα τη δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή. Ωστόσο, κρατείται για την καταδίκη του αναφορικά με τα επεισόδια του Βόλου.

Συγκεκριμένα, του επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, υποχρεωτικής εμφάνισης σε ΑΤ δύο φορές το μήνα και της υποχρεωτικής παρουσίας στο ΑΤ της περιοχής του, όταν υπάρχει αγώνας.

Ο 35χρονος που κατηγορείται για τις πράξεις της έκρηξης, της κατοχής εκρηκτικών υλών, της βιαιοπραγίας (αδίκημα του αθλητικού νόμου) και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, αρνείται κάθε εμπλοκή με το σκέλος της ανθρωποκτονίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος, το DNA του οποίου εντοπίστηκε σε μαχαίρι όπου βρέθηκε και γενετικό υλικό του Μιχάλη Κατσουρή, φέρεται να υποστηρίζει πως το χτύπημα απαιτούσε δύναμη προκειμένου να είναι θανατηφόρο.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η ανακρίτρια δεν αποκλείεται να παραγγείλει πρόσθετη ανάλυση του DNA θύματος και κατηγορούμενου για να αποσαφηνιστεί το ζήτημα.

Κρατείται για το Βόλο

Ωστόσο, ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στη φυλακή καθώς έχει κριθεί ένοχος σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών για τα επεισόδια του 2017 κατά τον τελικό κυπέλλου στο Βόλο. Άλλωστε, η καταδίκη αυτή ήταν και η αιτία της σύλληψης του λίγο πριν την κατάθεση του στην ανακρίτρια.

TAGS ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ