ΙΠΠΑΣΙΑ

Μεταλλίων συνέχεια στη Γαλλία

Μεταλλίων συνέχεια στη Γαλλία
SASSO GIANLUCA - WWW.SASSOFOTOGRAFIE.IT

Μεταλλίων συνέχεια για τους Έλληνες ιππείς σε διεθνείς αγώνες στη Γαλλία, στη Νίκαια και στη Villeneuve. Διαβάστε τι ακριβώς πέτυχαν.

Στον πρώτο διεθνή αγώνα CSI1* που πραγματοποιήθηκε στη Νίκαια στα τέλη του Φλεβάρη, από 24 έως και 26, δύο ιππείς πρωταγωνίστησαν κερδίζοντας τρία μετάλλια. H Άννα Δανάλη κέρδισε ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιo.

Η Ελληνίδα αμαζόνα ήταν δεύτερη στο αγώνισμα Grand Prix ύψους 1.40μ. ιππεύοντας τον Seattle Brecourt, ενώ ήταν 3η σε αγώνισμα ύψους 1.20μ. με τον ίππο Prelude de la Roque. Ο Ευθύμης Κρεμιώτης κέρδισε το χρυσό μετάλλιο σε αγώνισμα νέων ίππων ύψους 1.20 - 1.25μ. με τον ίππο Yamtar.

Στον δεύτερο αγώνα CSI1* & CSI2*, που έγινε στην περιοχή Villeneuve-Loubet τo τριήμερο 3-6 Μαρτίου, οι Έλληνες αθλητές κατέκτησαν 6 μετάλλια, ένα χρυσό, ένα ασημένιο και τέσσερα χάλκινα. Η Άννα Δανάλη κέρδισε τα τρία μετάλλια, ένα χρυσό σε αγώνισμα ύψους 1.30μ. με τον Prelude de la Roque, και ένα ασημένιο και ένα χάλκινο σε αγωνίσματα ύψους 1.10μ. με τον Une du Very.

Ο Ευθύμης Κρεμιώτης με τον Yamtar κατέλαβε μία 3η θέση επίσης σε αγώνισμα νέων ίππων ύψους 1.25 - 1.30μ. Η Λουτσιάνα Ξεπαπαδάκη ήταν στην 3η θέση με τον Amazing Gold σε αγώνισμα ύψους 1.20μ., ενώ η Δήμητρα Πιτσικού ήταν στην 3η θέση σε αγώνισμα ύψους 1.00μ. με την Loreen.

TAGS ΙΠΠΑΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ