ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Μεσογειακοί αγώνες: Ακόμα τρία μετάλλια για την Ελλάδα στο Οράν

Μεσογειακοί αγώνες: Ακόμα τρία μετάλλια για την Ελλάδα στο Οράν

Ένα χρυσό, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο πρόσθεσε η χώρα μας στη συγκομιδή της στους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν.

Μπορεί ακόμα να μην έχει ολοκληρωθεί το πρόγραμμα της Παρασκευής (01/07) στους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν, αλλά η χώρα μας έχει προσθέσει ήδη τρία μετάλλια στην συγκομιδή της.

Για την ακρίβεια έχει κατακτήσει ένα χρυσό, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Βαγγέλης Μακρυγιάννης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100μ. ύπτιο τερματίζοντας σε 54.35 αφήνοντας πίσω του τον Ιταλό, Λορέντζο Μόρα, με 54.50 και τον Γάλλο, Ουίγ, με 54.66.

Το ασημένιο μετάλλιο ήρθε από το τζούντο. Ο Θεόδωρος Τσελίδης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο της κατηγορίας των -90 κιλών. Νίκησε νίκησε διαδοχικά τον Λάκοβιτς, τον Πιρέλι και στα ημιτελικά τον Μίλετιτς, ενώ στον τελικό ηττήθηκε από τον Μίχαελ Ζγκάνκ.

Ο Κρίστιαν Γκολομέεβ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 50μ. πεταλούδα. Ο σπουδαίος Έλληνας κολυμβητής τερμάτισε τρίτος με χρόνο 23.61. Πρώτος με 23.38 ο Πορτογάλος Ντιέγκο Ριμπέιρο ντε Μάτος, ενώ δεύτερος ήταν ο Ιταλός Ματέο Ριβόλτα με 23.59.

TAGS ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ