ΤΡΙΑΘΛΟ

Με ρεκόρ συμμετοχών το Sprint Triathlon στη λίμνη Δόξα

Με ρεκόρ συμμετοχών το Sprint Triathlon στη λίμνη Δόξα

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο ο αγώνας τριάθλου στη λίμνη Δόξα με τους διοργανωτές να είναι ικανοποιημένοι από το νέο ρεκόρ συμμετοχών.

Υπό την αιγίδα του Δήμου Σικυωνίων και της ΕΟΜΟΠ (Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου) και με απόλυτη επιτυχία έγινε το περασμένο Σάββατο στην εκπληκτική τοποθεσία της Λίμνης Δόξα, ο ‘πράσινός’ μας αγώνας της Transition Sports.

Kαθότι είχαμε ρεκόρ συμμετοχών, είχαμε δώσει τον καλύτερο εαυτό μας για να ανταποκριθούμε στις αυξημένες απαιτήσεις του αγώνα, πράγμα που κατορθώσαμε με απόλυτη επιτυχία, προσφέροντας μια υψηλού επιπέδου διοργάνωση που κατενθουσίασε αθλητές και επισκέπτες!

Εμφανιστήκαμε ανανεωμένοι σε όλα τα επίπεδα κι αυτό μας εμπνέει και μας παρακινεί να εργαζόμαστε για τα ακόμα καλύτερα που θα έρθουν!

Ήταν λοιπόν ένας πολύ όμορφος αγώνας, με πολύ θετικά vibes μέσα στο μαγευτικό τοπίο της λίμνης, οι συνθήκες ιδανικές, με άπνοια και ‘φιλικά’ σύννεφα που έκαναν ακόμα καλύτερη τη θερμοκρασία πριν και κατά την διάρκεια του Τριάθλου.

Την Παρασκευή είχε προηγηθεί ένα τέλειο Pasta Party με παραδοσιακή πεντανόστιμη συνταγή στην πλατεία του Στενού, όπου διασκεδάσαμε όλοι μαζί κι απολαύσαμε τα φοβερά χειροποίητα ντόπια λαζάνια…!

Στον αγώνα είχαμε συμμετοχές από το Potomac των ΗΠΑ (ο Danny Mc Stock ήρθε για 5η συνεχόμενη φορά φέτος), τη Βαρκελώνη, το Όσλο και την Κοπεγχάγη, το Ντουμπάι και τη Γερμανία. Από την Ελλάδα είχαμε εκτός από Αθήνα, πάνω από 20 άτομα απ’ τη Θεσσαλονίκη, καθώς και αθλητές απ’ το Αγρίνιο, το Άργος, την Πάτρα, το Βόλο, την Αλεξανδρούπολη, την Καρδαμύλη Μεσσηνίας, το Ξεροπήγαδο Αρκαδίας και το Αίγιο.

Η εκκίνηση δόθηκε στις 6 το απόγευμα. Μια από τις όμορφες στιγμές του αγώνα ήταν το φίνις του Χρήστου Γείτονα και του Χρήστου Γαρέφη που τερμάτισαν χέρι χέρι και μοιράστηκαν την τρίτη θέση overall!

Οι 3 πρώτοι άντρες είναι:

1. ΓΚΟΤΖΙΑΣ ΣΠΥΡΟΣ

2. POLYZOS PANAGIOTIS

3. ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

3. ΓΑΡΕΦΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Οι 3 πρώτες γυναίκες είναι:

1. POLIHRONIADIS STEFANIA

2. ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΥ ΝΙΚΗ

3. MALAMOU KATERINA

Οι 3 πρώτες ομάδες είναι:

1. ΚΟΥΡΗΣ-ΚΑΜΠΑΡΑΚΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ-ΣΤΕΦΑΝΟΣ

2. ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΛΕΚΚΑΣ-ΚΑΤΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ

3. ΜΠΟΛΩΣΗ -ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑ-ΜΙΧΑΛΗΣ

Το Σάββατο το βράδυ μετά τις απονομές ακολούθησε πάρτι, ενώ την Κυριακή το πρωί το Αthens Κayak Club ήταν εκεί με σανίδες sup και κayak για βόλτες σε παιδιά και μεγάλους. Κολυμπήσαμε και χαλαρώσαμε στη λίμνη και κλείσαμε το event με πεντανόστιμη γαλατόπιτα στα Τρίκρηνα!

TAGS ΤΡΙΑΘΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ