ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Μάικ Τάισον επιστρέφει στα ρινγκ του μποξ για μια μονομαχία με πασίγνωστο YouTuber

Ο Μάικ Τάισον είχε πολλές ιδιαιτερότητες και διάφορες παραδόσεις πριν από τους αγώνες
Ο Μάικ Τάισον είχε πολλές ιδιαιτερότητες και διάφορες παραδόσεις πριν από τους αγώνες AP PHOTO/KAMRAN JEBREILI, FILE

Το αθλητικό event που θα καθηλώσει το κοινό παγκοσμίως εν μέσω καλοκαιριού ανακοινώθηκε. Ο Μάικ Τάισον επιστρέφει στα ρινγκ κόντρα σε έναν ανέλπιστο αντίπαλο, που από YouTuber έγινε διάσημος πυγμάχος.

΄Το μεσημέρι της Πέμπτης (07/03) το Netflix έριξε τη βόμβα, ανακοινώνοντας την επιστροφή του Μάικ Τάισον στα ρινγκ τέσσερα χρόνια μετά τον τελευταίο του αγώνα επίδειξης, ενώ έχει να δώσει επαγγελματικό ματς από το 2005.

Η Αμερικανή πλατφόρμα έχει μπει δυναμικά στον χώρο προβολής αθλητικών event και η μάχη του θρύλου του μποξ κόντρα στον παγκοσμίως γνωστό YouTuber Τζέικ Πολ είναι πλέον γεγονός.

Η σπουδαία αναμέτρηση θα μεταδοθεί LIVE από το Netflix, μια εκδήλωση που θα φιλοξενηθεί στο AT&T Stadium του Τέξας των ΗΠΑ.

"Είναι ο μεγαλύτερος μποξέρ βαρέων βαρών όλων των εποχών… ο πιο μοχθηρός καλλιτέχνης νοκ άουτ που υπήρξε ποτέ. Αλλά είμαι νεότερος, είμαι πιο γρήγορος και θα δουλέψω σκληρά για να γίνω πιο δυνατός", δήλωσε ο Πολ λίγο μετά την ανακοίνωση του αγώνα, τον οποίο παράλληλα χαρακτήρισε ως "το μεγαλύτερο ματς του 21ου αιώνα".

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τζέικ Πολ έχει 9-1 με έξι KOs στο πέρασμά του από YouTuber σε πυγμάχο. Η μία του ήττα ήταν από τον Τομ Φιούρι , τον μικρότερο αδελφό του παγκόσμιου πρωταθλητή Τάισον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ