ΕΛΛΑΔΑ

Γενικό lockdown ενός μήνα: Το ανακοινώνουν την Πέμπτη 5/11 Μητσοτάκης - Τσιόδρας

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης EUROKINISSI

Lockdown διάρκειας ενός μήνα θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Σήμερα (4/11) υπήρξε νέο ρεκόρ κρουσμάτων με 2.646 και 18 θανάτους.

Σε καθολικό lockdown φαίνεται πως οδηγείται η Ελλάδα, με τον Υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, να αποκαλύπτει στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 πως η εισήγηση της επιτροπής λοιμοξιολόγων και επιδημιολόγων προς τον πρωθυπουργό είναι ξεκάθαρη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει στις 12 την Πέμπτη (5/11) και εκεί αναμένεται να ανακοινώσει τα νέα αυστηρά μέτρα για την καταπολέμηση της πανδημίας, ενώ μαζί του θα έχει και τον Σωτήρη Τσιόδρα.

Ο πρωθυπουργός θα προσδιορίσει και την ημέρα που θα ξεκινήσει. Όπως είπε συγκεκριμένα σχετικά με την ημερομηνία έναρξης του lockdown "είναι στη διάθεση της κυβέρνησης τα στοιχεία όλα, με βάση τα logistics, και πώς μπορούν να εφαρμοστούν, το ταχύτερο δυνατόν". Σύμφωνα με την εισήγηση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων θα μείνουν ανοιχτά μόνο τα δημοτικά, ενώ γυμνάσια και λύκεια κλείνουν.

Στο 11:06 του VIDEO η δήλωση του Βασίλη Κικίλια για το lockdown:

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πάει προς αναστολή η Basket League και μένουν οι επίσημες ανακοινώσεις, ενώ περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί με τη Super League.

Διαβάστε στο ρεπορτάζ του News247.gr όσα είπε ο Βασίλης Κικίλιας.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ