ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ – Επίθεση στη Water Street: Τρόμος στην Αγγλία, τα πρωτοσέλιδα της επόμενης μέρας ανατριχιάζουν

Police and emergency personnel deal with an incident near the Liver Building during the Premier League winners parade in Liverpool, England, Monday, May 26, 2025.(AP Photo/Jon Super)

Οι εφημερίδες στην Αγγλία περιγράφουν τον τρόμο που έζησαν οι άνθρωποι στη γιορτή της Λίβερπουλ όταν ένας 53χρονος όρμησε με το αυτοκίνητό του και παρέσυρε 47 ανθρώπους, εκ των οποίων 27 μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και δύο νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η Αγγλία ξημέρωσε με τον τρόμο και τον πόνο να έχει καλύψει όλο το Νησί, μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στην Water Street κατά τη διάρκεια της γιορτής της Λίβερπουλ.

Ένας άνδρας 53 ετών για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους όρμησε με το αυτοκίνητό του στον πυρήνα της παρέλασης με συνέπεια 27 άνθρωποι να διακομιστούν στο νοσοκομείο και δύο να βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η επόμενη μέρα του δράματος βρίσκει τους ανθρώπους να αγωνιούν για τους τραυματίες και τα Μέσα να προσπαθούν να περιγράψουν το μέγεθος της αδιανόητης πράξης του 53χρονου άνδρα.

Θυμίζουμε πως οι Αρχές δεν έχουν συνδέσει την εγκληματική ενέργεια με τρομοκρατία και τα αίτια ερευνώνται.

Ο Guardian αναφέρει στο πρωτοσέλιδό του: “Τρόμος όταν ένα αυτοκίνητο όρμησε στον κόσμο στην παρέλαση της Λίβερπουλ”.

Οι Times γράφουν: “Τρόμος στην παρέλαση της Λίβερπουλ”

Η Telegraph τονίζει: “Η δόξα της Λίβερπουλ μετατράπηκε σε τρόμο”

Η Daily Mail τιτλοφορείται: “Σφαγή στην παρέλαση”

Η Mirror έχει ως πρωτοσέλιδο: “Έξαρση και μετά τρόμος”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ