ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ

Λευτέρης Αυγενάκης: Υπέγραψε αθλητικό μνημόνιο κατανόησης με την Κίνα

Λευτέρης Αυγενάκης: Υπέγραψε αθλητικό μνημόνιο κατανόησης με την Κίνα
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, υπέγραψε Μνημόνιο Κατανόησης στον τομέα του Αθλητισμού με τον Υπουργό Γενικής Διοίκησης Αθλητισμού της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και πρόεδρο της Ολυμπιακής Επιτροπής τους, Γκάο Ζιντάν .

Μνημόνιο Κατανόησης στον τομέα του Αθλητισμού με τον Υπουργό Γενικής Διοίκησης Αθλητισμού της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και πρόεδρο της Ολυμπιακής Επιτροπής τους, Γκάο Ζιντάν, υπέγραψε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Έτσι, προωθούνται οι σχέσεις συνεργασίας, αμοιβαίας κατανόησης και φιλίας μεταξύ των αθλητών και των λαών των δύο χωρών.

Η ανάρτηση του Λευτέρη Αυγενάκη:

"Υπογράψαμε με τον Υπουργό Γενικής Διοίκησης Αθλητισμού της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και πρόεδρο της Ολυμπιακής Επιτροπής τους, Gao Zhidan, Μνημόνιο Κατανόησης στον τομέα του Αθλητισμού, παρουσία του Αντιπροέδρου της Ελληνική Κυβέρνηση, Παναγιώτη Πικραμμένου και της ομολόγου του, Sun Chunlan.

Προωθούμε τις σχέσεις συνεργασίας, αμοιβαίας κατανόησης και φιλίας μεταξύ των αθλητών και των λαών των δύο χωρών και τις αναπτύσσουμε ακόμα περισσότερο, έπειτα από το Μνημόνιο, που είχαμε υπογράψει το 2019 για την ενίσχυση της θέσης των Ατόμων με Αναπηρία στον αθλητισμό.

Ανταλλάσσουμε καινοτόμες πρακτικές στο πεδίο της αντιμετώπισης του ντόπινγκ, στο οποίο η χώρα μας έχει αναγνωριστεί ως πρότυπο και πλέον –μετά και την πρόσφατη τιμητική εκλογή μου- έχουμε την βαριά ευθύνη της εκπροσώπησης όλων των κρατών-μελών της ΕΕ στην Κεντρική Διοίκηση του WADA.

Επιπλέον, δημιουργούμε στέρεες βάσεις για συνεργασία σε εμβληματικές, διεθνείς διοργανώσεις, που θα ενισχύσουν το κύρος και τον αθλητικό τουρισμό των δύο χωρών μας.

Εξαρχής θέσαμε στο επίκεντρο της φιλοσοφίας και της πολιτικής μας την εξωστρέφεια του αθλητισμού, μέσα από στρατηγικές συνεργασίες με κορυφαίες δυνάμεις. Υπηρετώντας με συνέπεια και τον σκοπό αυτό, επί τέσσερα χρόνια, συνεχίζουμε ανεβάζοντας την Ελλάδα μας ακόμα πιο ψηλά!

Ο αθλητισμός μας αλλάζει! Η Ελλάδα αλλάζει!".

TAGS ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ