VIRAL

Κότσιρας: "Είμαι υποχρεωμένος ν' αγαπώ την ΑΕΚ, υπάρχει σύμβαση με Παπαδόπουλο, Θαλασσινό και Πασχαλίδη"

Κότσιρας: "Είμαι υποχρεωμένος ν' αγαπώ την ΑΕΚ, υπάρχει σύμβαση με Παπαδόπουλο, Θαλασσινό και Πασχαλίδη"

Πώς περιέγραψε ο τραγουδιστής Γιάννης Κότσιρας τη σχέση με του ΑΕΚ και εν γένει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Καλεσμένος στην εκπομπή "Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν" ήταν τη Δευτέρα (29/5) ο Γιάννης Κότσιρας και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση του με το ποδόσφαιρο. Αστειευόμενος ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε τη σύμβαση που έχει υπογράψει προκειμένου ν' αγαπά την ΑΕΚ, διότι σε διαφορετική περίπτωση καλλιτεχνικά δεν πρόκειται να υπάρχει πουθενά.

Αρχικά η κουβέντα με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά αφορούσε την πρώτη επαφή του με το διεθνές ποδόσφαιρο. "Δεν θυμάμαι τι έγινε όταν ο πατέρας μου έφερε την πρώτη έγχρωμη τηλεόραση, ήμουν μικρούλης. Θυμάμαι μόνο ότι είχε βάλει μια τεράστια κεραία για να βλέπει ποδόσφαιρο, λατινοαμερικάνικο και αγγλικό. Μάλιστα εξαιτίας αυτής της ιστορίας εγώ δεν αγάπησα το ελληνικό.

Έβλεπα ξένο και μετά μου το γυρνούσε στο ελληνικό και ήταν σαν να βλέπω ανθρώπους σε αργή κίνηση. Από τη μία έβλεπες τους Λατινοαμερικάνους που έφευγαν από 'δω κι από 'κει και από την άλλη στο ελληνικό ποδόσφαιρο σκοτωνόντουσαν μεταξύ τους. Οπότε λέω άστο, δεν θα ασχοληθώ".

Ακολούθως ο Κότσιρας μίλησε για την περίεργη σχέση αγάπης που έχει αναπτύξει την ΑΕΚ: "Φίλαθλος ναι, οπαδός δεν μπορώ να είμαι. Μ' αρέσει να βλέπω κάποια παιχνίδια στην τηλεόραση, ειδικά Μουντιάλ. Μ' αρέσει να βλέπω Εθνικές, αλλά με τις ομάδες γενικά δεν...

Πάντως αγαπώ την ΑΕΚ. Όχι γιατί έχω πάει ποτέ να τη δω. Αλλά γιατί είμαι υποχρεωμένος βάσει σύμβασης που υπάρχει με τον Λευτέρη Παπαδόπουλο, τον Παντελή Θαλασσινό και τον Μίλτο Πασχαλίδη. Εάν δεν είμαι ΑΕΚ, θα καταστραφώ εντελώς. Δεν θα υπάρχω πουθενά. Υπάρχει σύμβαση, είμαστε Λευτεριστές".

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

TAGS VIRAL ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ