ΤΡΙΑΘΛΟ

Κορυφαία brands υποστηρίζουν το Nafplio Energy Triathlon!

Κορυφαία brands υποστηρίζουν το Nafplio Energy Triathlon!

Στις 19 Ιουνίου, η καρδιά του Τριάθλου αλλά και κορυφαίων brands θα χτυπάει δυνατά στο Ναύπλιο.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Στις 19 Ιουνίου, η καρδιά του Τριάθλου αλλά και κορυφαίων brands θα χτυπάει δυνατά στο Ναύπλιο. Στους αθλητές που θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, στους αθλούμενους που θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, στους θεατές που θα απολαύσουν ένα από τα πιο εντυπωσιακά αθλήματα, στους δημότες Ναυπλίου που θα υποδεχθούν όλους τους λάτρεις του Τριάθλου, έρχονται να προστεθούν και κορυφαία brands που με την τεχνογνωσία τους θα συνεισφέρουν στην άρτια διοργάνωση ενός αγώνα υψηλών προδιαγραφών.

Η Garmin, η κορυφαία εταιρεία αθλητικών ηλεκτρονικών υποστηρίζει το Nafplio Energy Triathlon ως Official Sponsor. Με την τεχνογνωσία και τα προϊόντα της ως παγκόσμιος ηγέτης της αγοράς, παρέχει στους αθλητές μια ανεπανάληπτη εμπειρία. Πολύ πρόσφατα μάλιστα παρουσίασε το νέο Forerunner 735XT, το πιο ελαφρύ τριαθλητικό ρολόι, ιδανικό για την προπόνηση και τον αγώνα.

Κορυφαία brands υποστηρίζουν το Nafplio Energy Triathlon!
GEORGE SPYROS 6948837135

H Garmin θα δώσει δυναμικό παρών στον αγώνα καθώς τόσο η Ντενίζ Δημάκη όσο και ο Γρηγόρης Σουβατζόγλου, Πρωταθλητές Ελλάδας στο Τρίαθλο και αθλητές της Team Garmin Greece, θα πρωταγωνιστήσουν στο Nafplio Energy Triathlon. Με κεντρικό μότο το "Beat Yesterday", η Garmin καλεί όλους τους αθλητές και αθλούμενους να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να νικήσουν το… χτες!

Η DHL Express, ο κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών ταχυμεταφοράς παγκοσμίως, στηρίζει την διοργάνωση από την θέση του Official Sponsor, καθώς οι αρχές της προσπάθειας, της ταχύτητας και της επιμονής στο στόχο που χαρακτηρίζουν το Nafplio Energy Triathlon, διέπουν την εταιρεία και όλες τις δραστηριότητές της τόσο σε τοπικό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην ελληνική αγοράεδώ και 38 χρόνια, συνδυάζοντας την παγκόσμια δύναμη και το διεθνές δίκτυο της DHL πουενώνει 220 χώρεςκαι περιοχές, με την εξαιρετική τεχνογνωσία που διαθέτει για την τοπική αγορά.

Η WIND Ελλάς, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα, συνεισφέρει σημαντικά στο Nafplio Energy Triathlon ως Telecoms Partner.

Στα 18 χρόνια λειτουργίας της, η WIND καθιερώθηκε ως πρωτοπόρος στην τεχνολογία της κινητής τηλεφωνίας. Σήμερα είναι η μόνη εταιρεία τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα που προσφέρει λύσεις Επικοινωνίας για Όλους, παρέχοντας στους πελάτες της ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής, σταθερής τηλεφωνίας & internet.

Μένοντας πιστή στην μεγάλη συνεισφορά της τόσο στο δρομικό κίνημα της χώρας όσο και ευρύτερα στον αθλητικό χώρο, η WIND θα… τρέξει με 4G ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ στο Ναύπλιο καθώς μέλη της πολυπληθούς WIND Running Team θα συμμετάσχουν στα αγωνίσματα του Nafplio Energy Triathlon.

Η PEARL IZUMI, η κορυφαία και εξειδικευμένη αθλητική μάρκα στον εξοπλισμό ένδυσης και υπόδησης για τρέξιμο, ποδηλασία και τρίαθλο, συμμετέχει στο Nafplio Energy Triathlon ως Official Partner και παρέχει τα race belts των αθλητών. Επίσημος αντιπρόσωπος της Pearl Izumi στην Ελλάδα είναι η εταιρεία ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Η SCOTT, Official Partner της διοργάνωσης, είναι, παγκοσμίως, ανάμεσα στα κορυφαία brands ποδηλάτων. Με σταθερά αναλλοίωτο το όραμά της για καινοτομία – τεχνολογία – design, προσφέρει διαρκώς καινοτομικά μοντέλα τριαθλητικών ποδηλάτων για κορυφαίες επιδόσεις. Μέσω του τοπικού Αντιπροσώπου στο Ναύπλιο κου Καλκούνου Παναγιώτη, θα αναλάβει το Bike Service του αγώνα. Επίσημος αντιπρόσωπος της Scott στην Ελλάδα είναι η εταιρεία ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Κορυφαία brands υποστηρίζουν το Nafplio Energy Triathlon!
GEORGE SPYROS 6948837135

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό«Βίκος», που εμφιαλώνεται κατευθείαν στην ομώνυμη πηγή, στα παρθένα και προστατευόμενα Ζαγοροχώρια, υποστηρίζει τον αγώνα ως Official Partner.Έχει αναγνωρισθεί σαν φυσικό μεταλλικό νερό κατάλληλο για δίαιτα πτωχή σε νάτριο, με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα.

Η ARGOS Security, συμβάλλει στην διοργάνωση ως Official Partner, προσφέροντα υψηλού επιπέδου υπηρεσίες security.

Το κατάστημα ποδηλάτων SELLIS BIKE στο Ναύπλιο, που είναι πάντα ενημερωμένο για τις απαιτήσεις του σύγχρονου ποδηλάτη και εγγυάται άμεσες και ολοκληρωμένες λύσεις, θα είναι Official Partner του Nafplio Energy Triathlon.

Η αναγνωρισμένη σχολή ναυαγοσωστικής LIFEGUARD HELLAS, Official Partner του Nafplio Energy Triathlon, θα φροντίσει για την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων.

Η HIGH5 θα υποστηρίξει τον αγώνα ως Official Partner, με τα εξειδικευμένα προϊόντα αθλητικής διατροφής που διαθέτει.

Η OSHEE και η ΘG, κορυφαία αθλητικά ποτά, θα υποστηρίξουν επίσης τον αγώνα ως Official Partners.

Στους Communication Sponsors του Nafplio Energy Triathlon περιλαμβάνονται: το www.RunningNews.gr , το πιο πλήρες και αξιόπιστο website για το τρέξιμο, το MBIKE ( www.mbike.gr ) , το κορυφαίο περιοδικό για το ποδήλατο και τον κόσμο του, το www.TriNews.gr , το μεγαλύτερο portal για το Τρίαθλο στην Ελλάδα, το SPORT24 ( www.Sport24.gr ), το μεγαλύτερο sports portal στην Ελλάδα, το www.DiscoverNafplio.gr , το ταξιδιωτικό web portal του Ναυπλίου που φιλοδοξεί ναμεταφέρει την πραγματική μαγεία της περιοχής, το www.Runster.gr , το μοναδικό lifestyle website για το τρέξιμο, και το www.FitnessPulse.gr , ένα από τα πιο popular website για το active fitness.

Επιπλέον των Χορηγών, την διοργάνωση υποστηρίζουν και Φορείς που συμβάλλουν σημαντικά στην πραγματοποίηση του Nafplio Energy Triathlon όπως: το Λιμεναρχείο Ναυπλίου, η Τροχαία Ναυπλίου, η Πυροσβεστική, οι Εθελοντικές Ομάδες του Δήμου Ναυπλιέων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Αλκμήνη», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατανητίου, η Ακαδημία Στίβου Άργους, ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Αργολίδας, η ΦΙΛ.Μ.Α., οι Σαμαρείτες, οι Διασώστες Ναυπλίου, ο Ιατρικός Σύλλογος Ναυπλίου, το ΕΚΑΒ και το Νοσοκομείο Άργους.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Nafplio Energy Triathlon και ο Πρόεδρός της, Δήμαρχος Ναυπλιέων, κος Δημήτρης Κωστούρος, ευχαριστούν όλους τους Χορηγούς και τους Φορείς για την πολύτιμη υποστήριξή τους σε όλα τα επίπεδα και τους καλωσορίζουν στην μεγαλύτερη Τριαθλητική Γιορτή της Πελοποννήσου.

Οι εγγραφές συνεχίζονται ηλεκτρονικά στο link: http://www.energyraces.gr/register/Nafplio/ μέχρι και την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.energyraces.gr .

Στις 19 Ιουνίου η καρδιά του Τριάθλου θα χτυπάει δυνατά στο Ναύπλιο!

#NafplioEnergyTriathlon".

TAGS ΤΡΙΑΘΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ