ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Το μήνυμα του Μαρτίνς για την υγεία

EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÃÏÕËÂÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÃÏÕËÂÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, με ανάρτησή του στα social media ξεκαθάρισε ότι η υγεία είναι πιο σημαντική από το ποδόσφαιρο και χαιρέτισε την απόφαση της Super League για αναβολή των ματς λόγω κορονοϊού.

Η ανησυχία για τον κορονοϊό είναι παγκόσμια έχει αντίκτυπο και στο ποδόσφαιρο με αναβολή ματς και διοργανώσεων, ως μέρος των συνεπειών που έχει στην κοινωνία.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, χαιρέτισε την απόφαση της Super League για αναβολή μέχρι νεωτέρας των παιχνιδιών στο πλαίσιο των playoffs και playouts λόγω κορονοϊού.

O Πορτογάλος τεχνικός ξεκαθάρισε ότι η υγεία είναι πιο σημαντική από το ποδόσφαιρο και κάλεσε άπαντες ν' ακολουθήσουν τις οδηγίες των ειδικών και των αρχών.

"Αγαπώ το ποδόσφαιρο και πάντα το ζούσα με πάθος. Ωστόσο η υγεία μας και ευημερία μας είναι πολύ πιο σημαντική. Υποστηρίζω την απόφαση που πάρθηκε για αναβολή της Super League και ζητάω από τον καθένα σας να ακολουθήσει τις οδηγίες που έχουν δοθεί από τους ειδικούς υγείας και τις αρχές.

Παρακαλώ μείνετε ασφαλείς και προσέξτε. Τα λέμε σύντομα", είναι το περιεχόμενο της ανάρτησης του προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, στο Twitter.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ