ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Θετικός ο Γκαράι

Valencia defender Ezequiel Garay celebrates after scoring against Barcelona during the Spanish La Liga soccer match between Valencia and Barcelona, at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Sunday, Oct. 7, 2018. (AP Photo/Alberto Saiz)
Valencia defender Ezequiel Garay celebrates after scoring against Barcelona during the Spanish La Liga soccer match between Valencia and Barcelona, at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Sunday, Oct. 7, 2018. (AP Photo/Alberto Saiz) AP

Ο Αργεντινός αμυντικός της Βαλένθια, Εσεκιέλ Γκαράι, ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με κορονοϊό. Είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής του ισπανικού πρωταθλήματος που είναι θετικός στον ιό.

Μετά την Ιταλία, την Αγγλία, τη Γερμανία, τη Γαλλία και στην Ισπανία ο κορονοϊός εισβάλει και στο ποδόσφαιρο. Ο Εσεκιέλ Γκαράι είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής της ισπανικής Liga που βρίσκεται θετικός στον ιό.

Το ανακοίνωσε μάλιστα ο ίδιος ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός της Βαλένθια μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς του στα social media.

Ο Γκαράι, ο οποίος είναι εκτός δράσης καθώς υπέστη ρήξη χιαστού στις αρχές του Φεβρουαρίου, τόνισε ότι είναι καλά στην υγεία του και έχει τεθεί σε καραντίνα.

"Είναι βέβαιο ότι το 2020 δεν μπήκε καλά. Είμαι θετικός στον κορονοϊό. Είμαι καλά, αλλά πρέπει ν' ακολουθήσω τις συμβουλές των γιατρών και να παραμείνω σε καραντίνα", ήταν το περιεχόμενο της ανάρτησής του στα social media.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ