ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Κλειστά τα γραφεία της ΚΑΕ Ολυμπιακός

Κορονοϊός: Κλειστά τα γραφεία της ΚΑΕ Ολυμπιακός

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι τα γραφεία της θα παραμείνουν κλειστά μέχρι νεωτέρας, εφαρμόζοντας την κατ' οίκον εργασία.

Το απόγευμα της Κυριακής (15/3), οι παίκτες του Ολυμπιακού ενημερώθηκαν για την επ' αόριστον άδεια που τους χορηγήθηκε, έχοντας έτσι τη δυνατότητα να βρεθούν κοντά στις οικογένειές τους και στις ιδιαίτερες πατρίδες τους, δεδομένης της αγωνιστικής απραξίας και της απουσίας προπονήσεων μέχρι νεωτέρας λόγω κορονοϊού.

Μία ημέρα μετά, η ερυθρόλευκη ΚΑΕ ανακοίνωσε ότι τα γραφεία της θα παραμείνουν κλειστά, εφαρμόζοντας την κατ' οίκον εργασίας και ακολουθώντας στην πράξη το "Μένουμε Σπίτι", μότο που αποτελεί κρατική απόφαση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ερυθρολεύκων:

"Σεβόμενη τις Κρατικές αποφάσεις και βάζοντας πάνω από όλα την υγεία των εργαζομένων της, αλλά και των συνανθρώπων μας, η ΚΑΕ Ολυμπιακός αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά τα γραφεία της για όσο χρειαστεί.

Παρόλα αυτά, η λειτουργία της δεν θα σταματήσει, καθώς θα εφαρμοστεί η κατοίκον εργασία. Τα στελέχη της ΚΑΕ θα είναι διαθέσιμα στα κινητά τους τηλέφωνα και στα email για οποιαδήποτε επικοινωνία".

Δείτε την ανάρτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ