ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Εταιρία του Μοράτι δωρίζει 1 εκατ.ευρώ για νοσοκομεία στην Λομβαρδία

Inter Milan former president Massimo Moratti attends a Group K, Europa League soccer match between Inter Milan and Hapoel Beer-Sheva, at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Thursday, Sept.15, 2016. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan former president Massimo Moratti attends a Group K, Europa League soccer match between Inter Milan and Hapoel Beer-Sheva, at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Thursday, Sept.15, 2016. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Την ώρα που μαίνεται η μάχη του ιταλικού κατά του φονικού κορονοϊού, ο Μάσιμο Μοράτι ενώνει τις δυνάμεις του με το ιατρικό προσωπικό της γειτονικής χώρας προσφέροντας το ποσό του 1.000.000 ευρώ για τα νοσοκομεία της Λομβαρδίας.

Όλη η Ιταλία είναι αυτή τη στιγμή σαν μία ενωμένη γροθιά παλεύοντας να δώσει το αποφασιστικό χτύπημα στον κορονοϊό που έχει αφαιρέσει μέχρι στιγμής τη ζωή από 4.000 ανθρώπους στη γειτονική χώρα και οι ιδιωτικές πρωτοβουλίες -πέρα από τις παρεμβάσεις της κυβέρνησης- συγκινούν.

Όπως για παράδειγμα η απόφαση που πήρε ο πρώην πρόεδρος της Ίντερ και νυν ιδιοκτήτης της πετρελαιακής εταιρίας "Saras", Μάσιμο Μοράτι, να προσφέρει το ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ για την ενίσχυση των νοσοκομείων της Λομβαρδίας στον αγώνα κόντρα στη φονική πανδημία.

"Σε αυτές τις στιγμές που υπάρχει επείγουσα ανάγκη για συλλογικότητα, τα νοσοκομεία είναι οι δομές που έχουν το μεγαλύτερο φόρτος δουλειάς και ο ρόλος τους είναι ζωτικός για την καταπολέμηση του ιού.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να δώσουμε σαφή στήριξη στην περιοχή της Λομβαρδίας, μία από τις περιφέρειες που έχουν χτυπηθεί περισσότερο, και οι οποίες αντιμετωπίζουν την κατάσταση με πνεύμα ευθύνης, θάρρους και αφοσίωσης", τόνισε χαρακτηριστικά με σημερινές δηλώσεις του ο Μάσιμο Μοράτι.

Σύμφωνα μάλιστα με τα ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ, η εταιρία του άλλοτε προέδρου της Ίντερ φροντίζει ώστε να υπάρχει πάντα διαθέσιμο πετρέλαιο για τα νοσοκομεία της περιοχής της Λομβαρδίας, ειδικά σε αυτή την περίοδο που οι ανάγκες είναι πολύ αυξημένες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ